Maaltijdservice UitgekooktCatering UitgekooktCatering UitgekooktCatering UitgekooktCatering UitgekooktCatering Uitgekookt
Maaltijden aan huis

Kant-en-klaar dieetmaaltijden

Op zoek naar kant-en-klaar dieetmaaltijden? Uitgekookt biedt wekelijkse gezonde én verse maaltijden. Deze zijn voorzien van veel groente en andere gezonde voedingsstoffen. Bestel bijvoorbeeld gerechten met het label “Gezondste keuze”.

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Stamppot spinazie met kipfilet in piccalilly jus

Stamppot spinazie met kipfilet in piccalilly jus

Bekijk deze maaltijd
Curry stoofpotje met kip, groenten en bloemkoolrijst

Curry stoofpotje met kip, groenten en bloemkoolrijst

Bekijk deze maaltijd
Zalm in botersaus met aardappelen en bospeen

Zalm in botersaus met aardappelen en bospeen

Bekijk deze maaltijd

Dieetmaaltijden bestellen bij Uitgekookt

Ondanks dat het bij Uitgekookt niet mogelijk is om specifieke dieetwensen door te geven, bieden wij toch vele kant-en-klaar dieetmaaltijden aan. Er zijn bijvoorbeeld diverse zoutarme, koolhydraatarme en vetarme maaltijden. Je checkt het eenvoudig door op een specifieke maaltijd te klikken. Op die manier kom je erachter wat de ingrediënten en voedingswaarden zijn. Zo weet je gelijk of het een caloriearme of vezelrijke maaltijd betreft. Extra bewuste en gezonde keuzes worden uitgelicht met gelijknamige labels.

Kant-en-klaar dieetmaaltijden bestellen is heel eenvoudig en kan op verschillende manieren. De makkelijkste optie is online. Via onze online webshop bekijk je de makkelijke maaltijden. Wekelijks bieden we 24 unieke maaltijden, dus er zit voor iedereen wel wat passends bij. De volgende type maaltijden bieden wij onder andere aan:

Bovendien kun je ervoor kiezen om telefonisch of via de vaste bezorgers te bestellen. In dat laatste geval geef je een ingevuld bestelformulier mee aan je bezorger. Hij of zij voorziet jou weer van een bestelformulier met de nieuwste maaltijden.

Kant-en-klaar dieetmaaltijden aan huis

Onze kant-en-klaar dieetmaaltijden worden gratis aan huis bezorgd. Dit vindt plaats op twee momenten per week, veelal door dezelfde bezorgers. Wel zo fijn! De koelverse maaltijden worden op vaste tijden bezorgd, uiterlijk de dag van bezorging word je geïnformeerd over het specifieke tijdvak. Na het ontvangen bewaar je de maaltijden maximaal vijf dagen in de koelkast.

Je bepaalt zelf wanneer je de kant-en-klaar dieetmaaltijden die aan huis zijn bezorgd opwarmt. Dit is dan ook een groot voordeel van Uitgekookt. Op de verpakking check je hoe lang een maaltijd in de oven of magnetron moet. Daarna is het genieten geblazen!

Hoe gezond zijn magnetronmaaltijden?

Je vraagt je wellicht af hoe gezond kant-en-klaar dieetmaaltijden zijn. Lange tijd hadden magnetronmaaltijden een slecht imago. Er zouden bijvoorbeeld weinig verse en gezonde ingrediënten in zitten of er werd gedacht dat magnetronstraling gevaarlijk was. Dit is beide niet het geval bij kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt. Opwarmen in een magnetron is niet gevaarlijk, schrijft het Voedingscentrum.

Bovendien zijn onze kant-en-klaar dieetmaaltijden gezond vanwege de vele voedingsstoffen. Zo worden de vitamines zoveel mogelijk behouden tijdens een speciaal kookproces. Op die manier is je maaltijd nog steeds gezond en lekker na het opwarmen. Ook maken we vrijwel uitsluitend gebruik van gezonde vetten, vaak is er geen vet of olie nodig omdat we gebruikmaken van een grill.

Een tip om bijvoorbeeld minder koolhydraten te eten is om simpelweg een kleinere portie te bestellen. Kies bij het bestellen van dieetmaaltijden voor “small”. Dit betreft maaltijden van 350 gram. Elke kant-en-klaar maaltijd van Uitgekookt is voorzien van 150 tot 200 gram verse en veelal lokaal geteelde groente. Wil je extra groente bij jouw maaltijd? Bestel dan een salade. Het belangrijkste is misschien nog wel om het overzicht bij iedere maaltijd te bestuderen. Op die manier kom je erachter of de kant-en-klare dieetmaaltijd bij jou past.

Wat maakt de maaltijden van Uitgekookt gezond?

Bij Uitgekookt vinden we dat iedereen altijd gezond moet kunnen eten. Ook als je zelf geen tijd, zin of puf hebt om te koken. Daarom is het natuurlijk van belang, dat onze maaltijden gezond zijn. We doen dan ook ons uiterste best om elke week weer maaltijden aan te bieden, die passen binnen een gezond en gevarieerd voedingspatroon. We leggen je graag uit wat onze maaltijden zo gezond maakt!

Kant-en-klaar dieetmaaltijden: proefpakket

Ben je geïnteresseerd in onze kant-en-klaar dieetmaaltijden? Kies dan voor ons proefpakket en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25!

Het menu van deze week

Wil je weten wat er deze week op het menu staat?

Veelgestelde vragen over kant-en-klaar dieetmaaltijden

  • Onze kant-en-klaar maaltijden zijn zeker gezond! Ze zitten boordevol verse groenten en andere belangrijke bouwstoffen. Ook laten we onnodige toevoegingen achterwege. Lees meer over gezond eten.