Nieuw bij Uitgekookt

Ingrediëntwissels

Iedere week staan er twee maaltijden op het menu waarbij je een ingrediënt kunt vervangen door een alternatief. Wat houdt dit precies in? Je leest het op deze pagina.

Bij Uitgekookt willen we iedereen maaltijden bieden die bij ze passen, of dat nu gaat om minder vlees eten of een nog gezondere keuze maken. Daarom geven we nu bij sommige maaltijden de optie om een ingrediënt om te wisselen voor een alternatief. Denk aan een vegetarische optie als je minder vlees wil eten of een ander soort rijst om de maaltijd nog gezonder te maken. Zo is er genoeg keuze voor iedereen, wat je voorkeuren ook zijn.

Kun je nu dan alles vervangen? Nee dat niet, maar gelukkig kiezen onze chefs elke week uit welke maaltijden hier geschikt voor zijn! Bekijk het weekmenu om te zien welke maaltijden een ingrediëntwissel hebben!

Waar kan ik personaliseren?

Als een maaltijd een ingrediëntwissel heeft, staat er onder de titel een vakje. Daar staat wat er vervangen wordt en of er een prijsverschil is. Klik op het groene vakje en daarna op 'in winkelmand' om de maaltijd met ingrediëntwissel te bestellen.

Let op: je kunt van de wissel alleen de medium portie bestellen.

Bekijk weekmenu