Nieuw op ons menu!

Stamppot- en pastaduo's
2-in-1 maaltijd

Bij Uitgekookt blijven we altijd vernieuwen! Onze chef Fernando heeft iets nieuws bedacht: stamppot- en pastaduo’s! Twee heerlijke gerechten, maar wél dezelfde portie als een normale maaltijd. Kies uit een stamppotduo of een heerlijk pastaduo. Het beste van twee gerechten in één – dubbel zoveel smaak, dubbel genieten!

header image

Bestel hier jouw stamppot- en/of pastaduo!

Volgende week op ons menu:

image

Stamppotduo: Boerenkool en rodekool

Een duo van Hollandse klassiekers: stamppot boerenkool met rookworst en stamppot rodekool met een rundervink. Samen evenveel als een normale maaltijd, maar dan twee smaakvolle gerechten!

Bestel hier
image

Pastaduo: penne pesto en Rudolph's bianco

Een duo van Italiaanse klassiekers: pasta pesto met kip en groenten en een pasta bianco met courgette en kaas. Samen evenveel als een normale maaltijd, maar dan twee smaakvolle gerechten.

Bestel hier

Wat zijn stamppot- en pastaduo's?

Onze stamppot- en pastaduo’s zijn de ultieme keuze voor wie niet kan kiezen! In plaats van één gerecht, krijg je bij ons een duo van twee verschillende stamppotten of pasta’s in één maaltijd. Bij het stamppotduo proef je twee heerlijke stamppotten, bijvoorbeeld een boerenkool en een stamppot rodekool. Bij het pastaduo krijg je twee verrassende pastagerechten, bijvoorbeeld een klassieke bolognese naast een romige carbonara. Zo kun je dubbel genieten van de smaken die je het lekkerst vindt – twee gerechten, één maaltijd, en volop variatie!

Bestel de stamppot- en pastaduo's

Het bestellen van de stamppot- en pastaduo's gaat gemakkelijk op deze pagina. Kies jouw favoriete maaltijden uit en bepaal zelf een bezorgmoment. Zodra je de maaltijden ontvangt van onze bezorger, kun je de maaltijden vijf dagen in de koelkast bewaren, met uitzondering van een aantal maaltijden. Het opwarmen van de maaltijden kan voor enkele minuten in de magnetron.

Veelgestelde vragen over Uitgekookt

  • Onze kant-en-klaarmaaltijden zijn zeker gezond! Het grootste gedeelte van onze maaltijden bestaat namelijk uit versproducten. Verder weten wij precies wie onze leveranciers zijn en waar onze producten vandaan komen. De ingrediënten die wij inkopen moeten aan onze strenge eisen voldoen. Ook tijdens het koken van de gerechten streven wij ernaar om zoveel mogelijk onnodige toevoegingen achterwege te laten.