Van de Uitgekookt redactie

Wij koken graag, maar smullen ook van schrijven over eten! We geven je dan ook graag tips & tricks op het gebied van lekker en gezond eten en informeren over onze maaltijdservice.

Met trots presenteren wij de nieuwste aanvulling van onze keukenbrigade: niemand minder dan Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen! Je kent hem misschien wel als tv-chef bij 24Kitchen en Life & Cooking. Nu staat hij nu samen met onze chef Fernando in de keuken om samen gezonde ingrediënten te ontdekken en smaakvolle nieuwe gerechten te introduceren. Als dat niet lekker gaat worden!

Rudolph specials

Samen duiken we nog dieper in de wereld van lekker en gezond eten. Ook bedenkt Rudolph elke maand twee nieuwe gerechten: Rudolph’s Specials. Verwacht lekkere maaltijden met verse ingrediënten en pure smaakmakers. Goed en gezond eten op Meesterkokniveau! En: gewoon bij je thuisbezorgd.

Rudolph over Uitgekookt

“Je proeft het of iets met liefde gekookt is. De keerzijde is: omgekeerd geldt dat ook. En iedereen heeft wel van die dagen met minder tijd, puf of gewoonweg zin om te koken. Ik zeg altijd: blijf op zo’n moment weg uit de keuken. Daarom ben ik zo’n fan van Uitgekookt! Daarmee heb je altijd een verse maaltijd in huis, boordevol verse en smaakvolle ingrediënten en met veel liefde en passie bereid zijn door de chefs. De perfecte oplossing als je goed wilt eten, zonder te koken.”

Uitgekookt & Rudolph: de perfecte match.

Je zou kunnen zeggen dat Rudolph en Uitgekookt zijn als asperges en zalm. Als ham en kaas. Als tomaat en mozzarella. Het één is goed zonder het ander, maar nog beter samen! We vonden een perfecte match in elkaar met hetzelfde doel voor ogen: lekker en gezond eten bereikbaar maken.

Wie is Rudolph van Veen?

Rudolph van Veen (1967) wist als kleine jongen al dat hij kok wilde worden. In 1985 studeerde hij als beste leerling af aan de Culinaire School van Breda en vanaf dat moment was hij vastbesloten om Meesterkok te worden. Hij werkte o.a. in Zwitserland, bij Meesterkok Cas Spijkers en specialiseerde zich in patisserie bij Huize van Wely. Op zijn 27e behaalde hij de titel SVH Meesterkok, de hoogst haalbare graad die een kok in Nederland kan behalen.

Andere interessante artikelen