Catering Uitgekookt
Maaltijden aan huis

Bezorgservice eten: kies Uitgekookt!

Zoek je een bezorgservice voor eten met vele voordelen? Bestel dan jouw maaltijden bij Uitgekookt: gratis thuisbezorgd, vers en gezond en zonder abonnement!

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Steengoede bezorging
Zeer betrouwbare levering door onze eigen bezorgers
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 verschillende maaltijden
usp icon
Vast of flexibel
Plaats een losse bestelling of neem een abonnement

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Poké bowl met zalm

Poké bowl met zalm

Bekijk deze maaltijd
Zalm in botersaus met tagliatelle en groenten

Zalm in botersaus met tagliatelle en groenten

Bekijk deze maaltijd
Romige tonijnpasta nicoise

Romige tonijnpasta nicoise

Bekijk deze maaltijd

Op zoek naar een bezorgservice voor eten? Kies Uitgekookt!

Wil jij maaltijden aan huis laten bezorgen? Dan ben je bij Uitgekookt aan het juiste adres. Wekelijks kies je uit 24 verschillende, dagverse maaltijden vol groenten. Deze worden zonder onnodige toevoegingen bereid. De maaltijden worden gratis bij je thuisbezorgd, op het moment dat jou het beste uitkomt. Je ziet meestal dezelfde bezorger aan de deur. Ben je niet thuis? Vergeet dan geen koeltas klaar te zetten.

Zo werkt onze bezorgservice

Het laten bezorgen van eten is heel eenvoudig bij Uitgekookt. Je kunt dit op verschillende manieren doen: via onze website, telefonisch en via onze bezorgers. Vul je postcode in en kies de maaltijden die jij wilt. Je kunt deze op twee momenten in de week gratis thuis laten bezorgen. Wordt het een ovenschotel met pompoen, rundergehakt en penne, romige tagliatelle met groenten en gamba’s of een stamppot met spinazie en ei?

Eten bestellen in heel Nederland

Onze maaltijden worden kosteloos bezorgd in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Zodra de maaltijden zijn bereid door onze koks, gaan ze de deur uit. Eerst brengen we de maaltijden naar de lokale bezorgers. We werken voornamelijk met vaste bezorgers in iedere regio, dus de kans is groot dat jij de bezorger herkent als je vaker bij Uitgekookt bestelt. De maaltijden worden gekoeld bezorgd. Je bewaart ze ongeveer vijf dagen in de koelkast. Wil je de maaltijden langer bewaren? Vries ze dan in. Dit kan wel invloed hebben op de smaak. Je hoeft ze vervolgens alleen maar een paar minuten op te warmen in de magnetron of in de oven.

Probeer de maaltijden van Uitgekookt

Online eten bestellen doe je dus gemakkelijk via Uitgekookt. Maak ook kennis met Uitgekookt en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: € 5,95 per maaltijd! Je kiest 4 maaltijden, deze worden gratis aan huis bezorgd.

Ontdek onze organisatie

Vragen over onze bezorgservice voor eten

  • Eten bestellen doe je bij Uitgekookt. Dit kan zowel via onze website, telefonisch als via onze bezorgers. Vul je postcode in en kies jouw gewenste kant-en-klaar maaltijden. Je kunt deze op twee momenten in de week gratis thuis laten bezorgen.