• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Maaltijdservice als beste getest bij VARA Kassa!

Maaltijdservice test VARA Kassa. Van marle als beste getest met de maaltijdbezorging voor senioren.De tafetje dekje maaltijdservice van “Van Marle” is door het testpanel van het tv programma VARA Kassa als beste getest. Een panel van Senioren hebben verschillende kant en klaar maaltijden getest welke alleen nog maar in de magnetron opgewarmd dient te worden. In totaal zijn er zes toonaangevende maaltijdleveranciers getest en hierbij scoort alleen de maaltijdservice  van Marle de Culinaire groenteman een goed.

Citaat VARA Kassa kant en klare maaltijdentest

Van Marle De Culinaire Groenteman: runderlapje in rode wijnsaus, boontjes en gekookte aardappelen voor €6,60. Pierre Wind: “Ziet er smakelijk uit, smaakt naar vlees, zoals je zelf zou koken.”
De Culinairegroenteman is uiteraard erg trots op deze complimenten, dit laat zien dat we met de maaltijdbezorging voor senioren ons onderscheiden ten op zichtte van onze concurrenten.

Het concept van de kant en klare maaltijden voor ouderen van De Culinairegroenteman is dan ook uniek ten opzichte van onze concurrenten. Er wordt gewerkt met uitsluitend verse streekproducten die rechtstreeks bij telers weg komen. En dit allen zonder conserveringsmiddelen of E nummers! U proeft de eerlijkheid van ons product.

Maak kennis met de maaltijdbezorging en bestel gratis een kant en klare maaltijd!

Laat u overtuigen door het aanvragen van een gratis kant en klare proefmaaltijd inclusief dessert of bel met een van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze maaltijdservice, maaltijdbezorging, tafeltje dek je van de Culinaire Groenteman. Maak dan direct gebruik van de mogelijkheid om een gratis kant en klare maaltijd te bestellen!

 

Bekijk hier de maaltijdservice / maaltijdbezorgtest van Vara Kassa!