Maaltijdenservice van Uitgekookt

Ben je op zoek naar een maaltijdenservice? Probeer dan de gezonde en verse kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt, ideaal voor wanneer je geen tijd, inspiratie of zin hebt om te koken. De gerechten worden kosteloos aan huis bezorgd.

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en je zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Leidse hutspot met kalfssaucijs en uienjus

Leidse hutspot met kalfssaucijs en uienjus

Bekijk deze maaltijd
Nasi met groenten en kip in ketjapsaus

Nasi met groenten en kip in ketjapsaus

Bekijk deze maaltijd
Lekkerbekje met aardappelgratin, ravigottesaus en een slamix

Lekkerbekje met aardappelgratin, ravigottesaus en een slamix

Bekijk deze maaltijd

Zo werkt onze maaltijdenservice

De maaltijdenservice van Uitgekookt werkt heel eenvoudig! De kant-en-klaar maaltijden worden dagvers bereid door onze chefs. De maaltijden zijn samengesteld in samenwerking met voedingsexperts. Hierdoor profiteer je optimaal van gezonde voedingsstoffen. Selecteer jouw gewenste maaltijden en laat ze door vaste bezorgers aan huis leveren. Dit is geheel kosteloos en vindt plaats in een tijdvak van 1,5 uur. Je bepaalt zelf wanneer je de maaltijden opwarmt in de oven of magnetron. Al na enkele minuten is het genieten geblazen!

Zo gemakkelijk bestel je bij Uitgekookt!

Afbeelding stap
BestellenSelecteer je maaltijden
Afbeelding stap
BereidenOnze chefs bereiden je maaltijden
Afbeelding stap
BezorgenGekoeld en in een tijdvak van anderhalf uur
Afbeelding stap
OpwarmenWanneer het jou uitkomt, in slechts 4 minuten

De lekkerste maaltijden aan huis

Elke week heb je de keuze uit 24 unieke én gezonde maaltijden aan huis. Ga je voor een zomerse rucola stamppot met een gehaktbal of kies je toch voor de risotto met tomaat en kabeljauw? Kies uit de categorie Hollands, Werelds, Vis/Vega en Keuze van de chef. De gerechten van onze maaltijdenservice bevatten veel verse en lokale ingrediënten, zo beschikt iedere maaltijd over minstens 150 gram groente.

Kies jouw favoriete maaltijden uit en bepaal zelf een bezorgmoment zodat je zeker weet dat het goed uitkomt. Zodra je de maaltijden ontvangt van onze bezorger, kun je de maaltijden vijf dagen in de koelkast bewaren, met uitzondering van een aantal maaltijden. Wil je eventueel een maaltijd langer bewaren? Dat kan in de vriezer. Houd er wel rekening mee dat de smaak kan verminderen als je een maaltijd invriest. Het opwarmen van onze makkelijke maaltijden kan in enkele minuten in de oven of magnetron.

Goed om te weten

Maaltijdenservice voor ouderen

De maaltijdenservice van Uitgekookt is bij uitstek geschikt voor ouderen. Enkele voordelen zijn dat de maaltijden bereid zijn met verse ingrediënten en zonder onnodige toevoegingen. Daarnaast is het geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast! De maaltijdenservice voor ouderen bieden voor veel senioren een perfecte uitkomst. Je bestelt eenvoudig kant-en-klaar maaltijden die je op elk gewenst moment kunt opwarmen. Wil je maaltijden laten bezorgen bij jouw ouders of grootouders? Dan vul je hun adres in tijdens het bestellen. Je kunt tevens een ander factuuradres opgeven, mocht dit aan de orde zijn.

Het verschil tussen Uitgekookt en Tafeltje Dekje is dat je zelf kiest wanneer je aanschuift voor je verse maaltijd. Kies bij het bestellen welke dag je de maaltijd wilt ontvangen. Er zijn diverse mogelijkheden om maaltijden voor ouderen te bestellen. Naast online een bestelling plaatsen, kun je ons telefoonnummer bellen (085-0406065). Onze vriendelijke medewerkers helpen je graag bij het bestellen van kant-en-klaar maaltijden. Ook de vaste bezorgers nemen graag je bestelling op. Dit kan middels een ingevuld bestelformulier. Nadien ontvang je weer een nieuw formulier voor de week erop. De maaltijden worden koelvers aan huis geleverd. Uitgekookt is ook geschikt voor maaltijden in zorginstellingen.

Het verhaal van Uitgekookt.nl

Wij geloven in verse ingrediënten, verrassend vertrouwde recepten zonder onnodige toevoegingen. Iedereen bij Uitgekookt draagt daar zijn steentje aan bij. Wij vinden namelijk allemaal dat iedereen altijd lekker en gezond moet kunnen eten.

Probeer onze maaltijdenservice aan huis nu zelf!

Ben je geïnteresseerd in onze maaltijdenservice? Maak ook kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: €5,95 per maaltijd! Je betaalt hierbij uiteraard geen verzendkosten. Door middel van het proefpakket kom je erachter of de maaltijdservice van Uitgekookt wat voor jou is.

Maak ook kennis met Uitgekookt en krijg korting op je eerste bestelling!

Profiteer van onze kennismakingsaanbieding: €5,95 per maaltijd