Kant-en-klaar maaltijd in keuken
Maaltijden aan huis

Opwarmmaaltijden van Uitgekookt

Wij helpen je graag een handje om een snelle en gezonde maaltijd op tafel te zetten. De opwarmmaaltijden van Uitgekookt worden kosteloos aan huis bezorgd. Je warmt ze al in enkele minuten op in de oven of magnetron.

Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en je zit nergens aan vast

Maaltijden

Week 27

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Bekijk het weekmenu

Voordelen van de opwarmmaaltijden van Uitgekookt

Probeer nu de gemakkelijke opwarmmaaltijden van Uitgekookt. Wanneer je kiest voor onze maaltijdservice, dan profiteer je van tal van voordelen. Ten eerste zit je nergens aan vast. Er is namelijk geen abonnementsvorm. Je kunt de verse maaltijden koelvers én kosteloos aan huis laten bezorgen. Daarna bewaar je ze tot 5 dagen in de koelkast en bepaal je zelf welke opwarmmaaltijd je wanneer eet.

Er zijn verschillende manieren om kant-en-klaar eten te bestellen. Je kan bijvoorbeeld online een bestelling plaatsen, bellen naar onze klantenservice (085-0406065) of via onze vaste bezorgers bestellen. De bezorger neemt jouw bestelformulier graag weer mee. Uiteraard krijg je dan een nieuw bestelformulier aangeboden. Je betaalt geen bezorgkosten als je jouw keuze 5 dagen voor de gewenste bezorgdag doorgeeft. Zo kunnen we de verse ingrediënten efficiënter inkopen en voedselverspilling voorkomen. Bovendien geldt de gratis bezorging vanaf minimaal 3 kant-en-klaar maaltijden. Wanneer kies jij voor gezonde opwarmmaaltijden van Uitgekookt?

Dit zijn de ingrediënten van een gezonde maaltijd!

Wil je een verantwoorde maaltijd op tafel zetten? Dan snap je dat je pizza en patat beter kunt laten staan. Maar welke gezonde ingrediënten kun je dan het beste gebruiken in je maaltijd? We zetten het voor je op een rij.

Kies wekelijks uit 24 lekkere opwarmmaaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe én lekkere opwarmmaaltijden op het menu. Deze zijn ook bij uitstek geschikt als 1-persoons maaltijden. Daarmee kun je alle kanten op! Kies bijvoorbeeld voor een typisch Nederlandse stamppot of ga voor buitenlands met onder andere Mexicaanse, Aziatische en Italiaanse keuzes. Iedere week kun je tevens uit vegetarische maaltijden kiezen. Er zit voor ieder wat wils bij. Sorteer tijdens het bestellen eenvoudig per type kant-en-klaar maaltijden: Hollands, Werelds, Vis/Vega en Keuze van de chef. Wanneer je geïnteresseerd bent in de bereidingswijze, bewaaradvies, voedingswaarden, allergieën of specifieke ingrediënten? Klik dan gemakkelijk op je gewenste maaltijd.

Wil je iedere dag iets totaal anders eten? Bestel dan het 'Gezond variëren' maaltijdpakket. Dit pakket is voorzien van lekkere opwarmmaaltijden, zoals een pasta, een gerecht met rijst, een aardappels-groente-vleesgerecht, een maaltijd met vis en een vegetarisch gerecht.

Ontdek onze organisatie

Verse en gezonde opwarmmaaltijden

Er zijn verschillende redenen waarom de opwarmmaaltijden van Uitgekookt zo gezond zijn. Een gezonde maaltijd bevat een aantal voedingsstoffen. Iedere maaltijd is voorzien van minimaal 150 gram groenten. Hierdoor profiteer je van voldoende vitamines en mineralen. De groenten zijn vers en veelal lokaal geteeld. Daarnaast zijn koolhydraten belangrijk om binnen te krijgen. Koolhydraten werken als brandstof en bevatten ook benodigde vezels, eiwitten, B-vitamines, ijzer en jodium.

Ook zijn de gezonde opwarmmaaltijden voorzien van vetten. Ondanks dat mensen vetten vaak zien als iets slechts, zijn er toch verschillende vetten die we niet kunnen missen. De ‘goede’ vetten noemen we onverzadigde vetten. Deze onverzadigde vetten zorgen ervoor dat we bepaalde vitamines beter opnemen in ons lichaam. Deze kun je dus niet missen. Daarnaast zitten er genoeg eiwitten in de gezonde opwarmmaaltijden.

Probeer nu onze kant-en-klaar maaltijden

Heb je interesse in lekkere opwarmmaaltijden? Maak dan kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 3+1 gratis! Deze laat je kosteloos aan huis bezorgen op verschillende momenten in de week. Nog een voordeel van Uitgekookt is dat er regelmatig leuke specials worden aangeboden, gerelateerd aan het seizoen of feestdagen. Waar wacht je nog op?

Vragen over onze opwarmmaaltijden

  • Nee, maar binnen 4 minuten heb je al een warme maaltijd op tafel staan, door hem te verwarmen in de magnetron.