• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Gezonde maaltijd bestellen

Een gezonde maaltijd bestellen wordt steeds populairder. Weg met de vette frites of snelle magnetronmaaltijd en op naar een gezonde maaltijd die nét zo lekker en verantwoord is als een zelf bereide maaltijd. Bij Uitgekookt kunt u een heerlijke gezonde maaltijd bestellen die niet alleen boordevol groenten zit, maar die ook nog eens 100% natuurlijk is!

Gezonde maaltijd is populairder dan ooit

Ikzelf, maar ook mijn collega’s bij Uitgekookt merken dat steeds meer mensen een gezonde maaltijd bestellen. De magnetronmaaltijd of diepvriesmaaltijd uit de supermarkt wordt overgeslagen en men is op zoek naar een gezond en verantwoord alternatief. Bij Uitgekookt snappen we dat heel goed. Als u een maaltijd gaat bestellen wilt u niet het gevoel hebben dat u genoegen neemt met een inferieur alternatief. Integendeel; u wilt een verantwoorde keuze maken die goed voelt én goed smaakt. Daarom kunt u bij Uitgekookt tál van gezonde maaltijden bestellen die boordevol groente zitten en die net zo gezond, of misschien zelfs gezonder zijn dan wanneer u zelf zou koken.

uitgekookt-button1

Een gezonde maaltijd bestellen is heel eenvoudig

Leuk zo’n gezonde maaltijd bestellen, maar hoe werkt dit dan precies? Dat is heel eenvoudig. Op deze website kunt u met een paar klikken uw favoriete maaltijd bestellen. Daarbij heeft u keuze uit twee levermomenten: aan het begin van de week en aan het eind van de week. U kunt meerdere maaltijden in een keer bestellen en vanaf 3 maaltijden in het bezorgen kosteloos! Elke week heeft u weer keuze uit nieuwe gerechten, want ons assortiment wisselt continu. Zo bent u niet alleen verzekerd van een gezonde en verantwoorde maaltijd, maar ook van de nodige variatie. 

gezonde maaltijd bestellen

Een heerlijke verse maaltijd met boontjes en licht kruimige aardappelen

Waarom een gezonde maaltijd bestellen bij Uitgekookt?

Een gezonde maaltijd bestellen bij Uitgekookt is een lekkere én slimme keuze. Alle maaltijden zijn dagvers gekookt en worden persoonlijk bij u thuisbezorgd. Bovendien heeft u enorm veel keus, want we presenteren elke week 20 nieuwe gerechten. En nog een leuke extra: u heeft bij ons geen enkele vaste verplichting en uw maaltijd wordt, bij bestelling van drie maaltijden, gratis bezorgd.

Ik zet de voordelen van een gezonde maaltijd bestellen bij Uitgekookt graag nog een keer voor u op een rij:

  • Alle maaltijden bevatten uitsluitend verse ingrediënten

Altijd min. 200 gram verse groenten per maaltijd. Geen kunstmatige toevoegingen, wel verse ingrediënten.

  • Dagvers worden onze maaltijden gekookt

Door onze vakkundige chefs bereid en 5 dagen vers in de koelkast.

  • Ruime keuze aan maaltijden

Veel keus, elke week 20 nieuwe gerechten. Wij volgen de seizoenen.

  • Maaltijd wordt persoonlijke bezorgd

Uw bezorger met persoonlijke benadering denkt met u mee.

  • Géén vaste verplichtingen

Geen doorlopende afnemingsverplichtingen, u bepaalt wanneer u bestelt.

 

Onze grootste uitdaging? Ervoor zorgen dat u zich nooit meer schuldig hoeft te voelen wanneer u kiest voor maaltijdbezorging. Wij koken nét zo gezond of misschien zelfs gezonder dan u zelf zou doen. En dat voelt goed! Hopelijk mogen we binnenkort ook bij u een heerlijke gezonde maaltijd bezorgen.

Smakelijke groet,

Johan van Marle

 

PS. Bent u overtuigd en wilt u ook een gezonde maaltijd bestellen bij Uitgekookt? Maak nu kennis met onze gezonde maaltijdservice en probeer 3 maaltijden voor slechts €12,50!  

uitgekookt-button1