Onze dinerboxen zijn nu te bestellen!

Dinerboxen van Uitgekookt

Thuis uit eten als in een restaurant. Dat kan met de dinerboxen van Uitgekookt! Wij koken, jij geniet! Op dit moment zijn onze luxe dinerboxen voor de kerstdagen te koop.

De dinerboxen van Uitgekookt

Blijven genieten van lekker eten. Dat vinden wij belangrijk. Daarom zijn wij begonnen met Uitgekookt dinerboxen. Zodat je thuis geniet van culinaire heerlijkheden, met veel liefde bereid door onze topchefs.

Thuis uit eten

Met onze dinerboxen geniet van een avond thuis uit eten. Zodat je ook nu de restaurants gesloten zijn, toch nog lekker ‘uit eten’ kunt. Een compleet verzorgde avond waarbij je zelf niet in de keuken hoeft te staan. Compleet met wijn, dessert en andere extra’s. Laat je verrassen… en geniet!

Proef ze allemaal

Ieder seizoen is er een nieuwe editie. Zo kan je nu de hele decembermaand de feestelijke kerst dinerboxen bestellen van tv-kok Rudolph van Veen. De opvolger van de dinerbox van twee jaar terug: Jonnie Boer dinerbox. Daarna volgde de Uitgereisd dinerbox vol wereldse smaakmakers en vervolgens stonden de Paasbrunch en onze Voorjaarsdinerbox op het menu. Boordevol fris lente-lekkers. Probeer ze allemaal!

Elk hapje was een feest. Ik raad het iedereen aan.
Laura
Tevreden over de Jonnie Boer dinerbox

Uitgekookt

Bij Uitgekookt houden we van lekker eten. We koken dagelijks voor mensen door heel Nederland en verzorgden -toen het nog mocht- zo’n 5.000 evenementen en cateringopdrachten per jaar. We werken zoveel mogelijk met streekproducten die we rechtstreeks inkopen bij telers. Alles wordt in onze eigen keuken met passie bereid door onze bevlogen chef-koks. En dat proef je!

Kerst

Ook rondom kerst zijn er altijd heerlijk feestelijke dinerboxen van Uitgekookt te bestellen. Bekijk hier het aanbod van vorig jaar met Kerst of oud & nieuw.