Bezorging feestdagen

De feestdagen komen eraan en dan gaat er veel net een beetje anders. Zo ook de bezorging van je maaltijden. Daarom vind je hier informatie over de bezorgmomenten, zodat je koelkast ook tijdens de feestdagen goed gevuld blijft.

Op 1e en 2e kerstdag en op de eerste 2 dagen van het nieuwe jaar bezorgen wij geen maaltijden. Natuurlijk willen we wel dat jij van verse maaltijden kunt genieten en dus hebben we het volgende mogelijk gemaakt:

Kerst

We bezorgen eenmalig op de zaterdag voor Kerst*. Dit betekent dat als je op 1e en 2e kerstdag Uitgekookt wilt eten (bijvoorbeeld de speciale 1-persoons kerstmenu’s), je maaltijden kunt laten bezorgen op zaterdag 23 december. Kies hiervoor maaltijden uit het menu van week 51, niet van week 52. De maaltijden die op zaterdag bezorgd worden, zijn houdbaar tot en met woensdag 27 december. Bestel de maaltijden uiterlijk 19 december voor 10.00 uur.

Donderdag en vrijdag ook Uitgekookt eten?

Wil je in het tweede deel van deze week, vanaf donderdag 28 december, ook maaltijden van Uitgekookt eten? Laat die dan woensdag of donderdag bezorgen.**

Oud & nieuw

Ook rond oud & nieuw bezorgen we op zaterdag*. Dit betekent dat als je op 1 en 2 januari Uitgekookt wil eten, je maaltijden kunt laten bezorgen op zaterdag 30 december. Bestel deze maaltijden uit het menu van week 52, niet van week 1. De maaltijden zijn dan houdbaar tot en met 3 januari. Bestel deze maaltijden uiterlijk 25 december voor 12.00 uur***.

Donderdag en vrijdag ook Uitgekookt eten?

Wil je in het tweede deel van deze week, vanaf donderdag 4 januari, ook maaltijden van Uitgekookt eten? Laat die dan woensdag of donderdag bezorgen.**


*Alle maaltijden die worden bezorgd op zaterdag, worden voor 17:00 uur bezorgd. Is je email-adres bij ons bekend? Dan ontvang je van ons op vrijdag een bezorgtijdvak van maximaal anderhalf uur.

**Heb je (alleen) de donderdag als bezorgoptie? Speciaal voor deze periode hebben we ervoor gezorgd dat het tijdvak van bezorging op donderdag te vervroegd is naar 14.00 - 18.00 uur. Hierdoor heb je de maaltijden voor 18:00 uur in huis en kun je de maaltijden die donderdag bezorgd worden, dezelfde dag nog eten.

***Let op, de klantenservice is gesloten op zondag 24, maandag 25, dinsdag 26 december en op 1 januari 2024.


* Let op, de klantenservice is gesloten op zondag 24, maandag 25, dinsdag 26 december en op 1 januari 2024.

Vragen over onze bezorging

  • Nee, dat is niet mogelijk. Zodra je een tijdvak ontvangt, is de route ingepland. Onze bezorgers rijden een zo efficiënt mogelijke route om kilometers te besparen en daarmee CO2-uitstoot te verminderen.