40 uur

Supply Chain Planner

Bruto salaris

Startsalaris €2799,- (o.b.v. 40 uur)

Uren

40 uur

Min. werkervaring

N.V.T.

Standplaats

IJsselmuiden, Overijssel

Wat ga je doen?

Elke week staan er 24 andere maaltijden op het menu bij Uitgekookt en die maaltijden worden meerdere keren per week vers bereid en uiterlijk de volgende dag bezorgd bij onze klanten. Jij bent verantwoordelijk voor het tijdig in huis hebben van de verse ingrediënten. Je bent onderdeel van het bedrijfsbureau waar ook de bezorging van de maaltijden gepland wordt. Je houdt veel ballen in de lucht en geen dag is hetzelfde.

Je bent verantwoordelijk voor de het tijdig bestellen van de ingrediënten. Veel werk daarin wordt uit handen genomen door het systeem. Als leveranciers niet kunnen leveren, te laat leveren of de kwaliteit onvoldoende is, kom jij in je kracht en los je die problemen zelfstandig op. Je houdt overzicht en weet incidenten te managen. Daarbij werk je nauw samen met productontwikkeling. Zij selecteren leveranciers en producten en onderhandelen voorwaarden. Jij denkt daarin mee en signaleert kansen en verbeterpunten.

Daarnaast ondersteun je de collega’s op de logistieke planning en kun je deze vervangen.

Als Supply Chain Planner ben je de spin in het web. Je hebt het overzicht wat wanneer moet gebeuren in de verschillende keukens en de orderpick. Je kunt in overleg met teamleiders snel schakelen als zaken anders lopen dat gepland. Je bent sterk in communicatie en kan ook onder druk de juiste keuzes maken.

Kortom; een afwisselende rol met veel eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden jezelf binnen de organisatie verder te ontwikkelen in de richting die bij jou past.

Wie ben jij?
Jouw profiel
Aanbod
Over Uitgekookt
Interesse?
Auteur

Contactpersoon

Miranda van Marle -