38 uur

Scrum Master

Bruto salaris

Conform opleiding en ervaring

Uren

38 uur

Min. werkervaring

2 jaar

Standplaats

IJsselmuiden, Overijssel

Wat ga je doen?

De ambitie bij Uitgekookt is groot, we groeien hard en ondernemerschap staat hoog in het vaandel. Wij zijn een hands-on en wendbare organisatie waar veel projecten lopen, van e-commerce oplossingen tot het robotiseren van onze orderpick. Deze projecten hebben een grote onderlinge afhankelijkheid en zijn ondergebracht bij verschillende in- en externe (ontwikkel)teams. Als Scrum Master werk je overstijgend aan deze teams en ben je verantwoordelijk voor het proces en de effectiviteit van deze teams.

Jij zorgt in de eerste plaats dat de teams zich volledig kunnen richten op het werk in de sprint zodat geplande deadlines behaald worden. Jij kunt overzicht houden, scheidt hoofdzaken van bijzaken en kan snel schakelen. Je bewaakt de onderlinge afstemming. Dat vraagt dat je de inhoud begrijpt en ook kansen ziet om processen en samenwerkingen te verbeteren.

Je informeert de organisatie over de stand van zaken en pakt diverse taken op. Zo zorg je ervoor dat “scrum-events” als planning, daily, review en retrospective op een productieve manier worden opgepakt en afgerond, je coacht en begeleidt het ontwikkelteam in het behalen van de deadlines, je helpt de product owners bij het beheer van backlogs.

Jouw profiel
Aanbod
Over Uitgekookt
Interesse?
Auteur

Contactpersoon

Rogier van den Esker -