8-24 uur

Medewerker Klantenservice (Parttime)

Bruto salaris

Startsalaris €2058,- (o.b.v. 38 uur)

Uren

8-24 uur

Min. werkervaring

1-2 jaar

Standplaats

IJsselmuiden, Overijssel

Wat ga je doen?

Het callcenter bij Uitgekookt is geen traditionele werkplek. Je bent verantwoordelijk voor het aannemen van telefoontjes, het beantwoorden van mailberichten en het reageren op social media. Je bent als Medewerker Klantenservice het visitekaartje van Uitgekookt: aan de telefoon, via Instagram, WhatsApp en Facebook. Je kent de weg op social media en je gaat makkelijk online en offline in gesprek met mensen. Jij zorgt ervoor dat elke interactie met onze klanten leuk en waardevol is.

Hier bouw je als Klantenservicemedewerker een band op met klanten, je gaat mee met technologische ontwikkelingen en je laat je niet uit het veld slaan door verschillende computersystemen. Snel schakelen tussen de systemen en logische verbanden zien is jouw tweede natuur. Samen met je collega’s handel je vanuit het klantbelang, wij werken dan ook niet met standaard scripts en voorschriften. Dit betekent dat jij in je werk je mannetje staat. Je durft zelfstandig beslissingen te maken binnen de gestelde kaders en houdt daarbij rekening met onze tone of voice en de visie van Uitgekookt. Het uitdragen van onze missie om heel Nederland gezonder te laten eten is jouw drijfveer. Je doet er alles aan om elk contact tussen de klant en Uitgekookt een positieve ervaring te maken. Van nature ben je ambitieus en heb je drijfveer om mee te groeien met Uitgekookt en jezelf steeds verder te verbeteren.

Jouw profiel
Aanbod
Over Uitgekookt
Interesse?

Medewerker Klantenservice

De klantenservice is hier niet simpelweg de telefoon opnemen en bestellingen doorvoeren Je moet kunnen schakelen en meedenken met de klant. Dat is uitzonderlijk aan deze plek bij Uitgekookt: het is een hoogwaardige baan waar je in kan groeien.
Janita
Teamleider Callcenter
Auteur

Contactpersoon

Miranda van Marle -