• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!
Gezonde maaltijden aan huis
Vers van het land, smaakvol bereid en geheel zonder toevoegingen in heel Nederland!
maaltijden bestellen Inloggen
Verse ingrediënten, dagvers gekookt
Veel keus, elke week 20 nieuwe gerechten
Persoonlijke bezorging, geen vaste verplichting
Gratis! bezorgd in heel Nederland!

Gezonde maaltijdbezorging aan huis samenwerking met Servicepaspoort en Zorgbalans!

Een dagverse maaltijd van een chefkok bij ú thuis. Hoe klinkt dat? Maak kennis met Uitgekookt, onze succesvolle maaltijdservice. Onze maaltijdservice aan huis is uitermate geschikt voor senioren en ontzorgt voor degene die het zichzelf gemakkelijk willen maken of zelf niet meer kunnen koken! Alle maaltijden bevatten altijd minimaal 200 gram verse groenten. Direct van het land, smaakvol bereid en met verse ingrediënten. De maaltijden bezorgen wij gratis aan huis en het enige wat u zelf hoeft te doen is de maaltijd verwarmen in de magnetron of oven. Elke week bereiden wij 20 verschillende maaltijden.
Benieuwd hoe wij dit doen? Bekijk onderstaande video, neem een kijkje in onze keuken en maak gebruik van een leuke welkomstaanbieding van Servicepaspoort en Uitgekookt!

Neem een kijkje in onze keuken
Logo servicepaspoort

Maaltijden op vaste momenten van de dag thuis bezorgd

UITGEKOOKT werkt met vaste bezorgers die met een persoonlijke benadering met u meedenkt. Bij het bestellen van de maaltijden geef je van te voren aan op welke dag en op welk moment van de dag de maaltijden thuis bezorgd moeten worden. De maaltijden van onze vakkundige chefs zijn dagvers. Daardoor kun je ze tot 5 dagen bewaren in de koelkast. Wij adviseren om de maaltijden in de koelkast te bewaren omdat dit beter is voor de smaak. Voor de bezorging van maaltijden worden geen kosten in rekening gebracht en is dus helemaal gratis!

En zo bezorgen wij de maaltijdservice aan huis

Vara Kassa: Maaltijdservice als beste getest!

Het consumentenprogramma van de VARA testte maar liefs zes kant-en-klaar maaltijden. Uitgekookt kwam als beste uit de test. Een mooi compliment wat nog maar eens laat zien dat het maaltijdservice concept 100% vers van UITGEKOOKT uniek is en zich onderscheidt in smaak en beleving ten op zichtte van de overige maaltijdbezorgers!

Citaat uit de test Vara KASSA!
Pierre Wind “runderlapje in rode wijnsaus, boontjes en gekookte aardappelen ziet er smakelijk uit, smaakt naar vlees, zoals je zelf zou koken.”

Maak kennis met de Maaltijdvoorziening voor jong en oud

Speciaal voor nieuwe klanten hebben wij een heel aantrekkelijke welkomstaanbieding. Bij een bestelling van 3 maaltijden betaalt u slechts 12,50 euro en is de bezorging uiteraard gratis.

Maaltijdbezorging in heel Nederland

UITGEKOOKT bezorgt sinds kort door heel Nederland, dat betekent dat we ook te vinden zijn in steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Tilburg, Breda, Nijmegen, Haarlem, ‘s-Hertogenbosch, Zoetermeer, Leiden en Maastricht om er maar en paar te noemen. Heeft u vragen over de maaltijdbezorging? Stuur ons dan een mailtje maaltijdservice@uitgekookt.nl of bel ons op 085-0406065. Wij helpen u graag verder!
De warme dagen hebben we