• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Reviews

 


 

Sammy, Lelystad
9

Aanbeveling: Ja

Positief: De hapjes waren echt super lekker! Iedereen heeft ervan gesmuld en vroegen verbaasd of we die zelf hadden gemaakt hahaha! Het was echt top!

Negatief: Feestje was op zondag en jullie bezorgen dan niet. Heb gevraagd zo laat mogelijk te leveren op zaterdag maar werdt alsnog tussen 11:30 en 12:30 geleverd waardoor de hapjes toch 24+ uur in de bijgeleverde koelbox moest blijven. Zat 1 groot koel element in maar heb van onszelf nog een aantal kleine erbij gedaan omdat de grote al aardig was gesmolten toen het bij ons geleverd was. Haojes waren alsnog zeker heel lekker maar niet ideaal om ze zolang te bewaren voor ze opgegeten konden worden!

Aankoop:

Emma Strous/UU, Utrecht
8

Aanbeveling: Ja

Positief: Persoonlijk contact, klantgerichte oplossingen, er was meer dan voldoende eten voor iedereen, kwaliteit van het eten was goed.

Negatief: We misten de varkenssaucijzen bij de hutspot.

Aankoop:

Erna, Zeewolde
10

Aanbeveling: Ja

Positief: Alles prima verpakt, Makkelijk 24 uur gekoeld te bewaren buiten de koelkast. Kwaliteit van het eten fantastisch. Porties groot. Prijs/kwaliteit verhouding heel goed! Zeker voor herhaling vatbaar

Negatief: geen

Aankoop:

J.WHoltland, Ijsselmuiden
10

Aanbeveling: Ja

Positief: Heerlijke stampot buffet , alleen maar positive reactie’s gehad!

Negatief: Wij waren dik te reden! Ga zo door! Succes!!

Aankoop:

RW, Veghel
7

Aanbeveling: Ja

Positief: Goede communicatie, smakelijk voedsel

Negatief: Klachten afhandeling kan beter. Fouten van het bedrijf worden niet naar tevredenheid hersteld. Ik had voor een hele week voor 2 personen een aantal pakketten besteld die gedeeltelijk, slechts 3 stuks, op dinsdag werden geleverd. Toen ik niet wenste te tekenen voor een onvolledige aflevering heeft de bezorger de pakketten mee terug genomen, hij mocht geen pakketten achterlaten zonder handtekening. De oplossing: Dan brengen we ze toch vrijdag. Huhuh. En wat eet ik dan woensdag donderdag en vrijdag? De bezorger vertelde mij dat ze iedere dag bezorgen. Niet voor Uitgekookt zeiden ze daar. Dat kan kloppen, maar als hij toch rijdt kan hij bij wijze van uitzondering/foutherstel toch even langsrijden? Nee dat kon niet. Nee, Uitgekookt doet niets extra's om hun eigen fouten te herstellen. Jammer. Je moet hier rekening mee houden en altijd voor 3 extra dagen eten in huis halen voor het geval dat zij meer van dit soort fouten maken. Invriezen en op tijd opeten dus.

Aankoop:

Gerry, Kampen
10

Aanbeveling: Ja

Positief: De hapjes waren heerlijk De schalen zagen er keurig uit. Echt prima verzorgd

Negatief:

Aankoop:

Groot, Dronten
6

Aanbeveling: Nvt

Positief: Lekker brood Ruime hoeveelheid per salade

Negatief: Salades beter op smaak maken Salades niet zo fijn maken zodat ingrediënten herkenbaar zijn Aantrekkelijker presenteren Weinig aïoli Tip voor klanten: salades ruim tevoren uit koelbox halen om smaak te verbeteren

Aankoop:

Anoniem
8

Aanbeveling: Ja

Positief: snelle en flexibele service aan de telefoon bij de bestelling. alles was goed gekoeld en de hapje waren vers en smaakvol.

Negatief: geen tips

Aankoop:

Bobby, Zwolle
9

Aanbeveling: Ja

Positief: Accuraat, zorgvuldig, vriendelijk. Heerlijk gegeten en bijzondere hapjes!

Negatief: 1 aandachtspuntje doordat de aioli niet bij het brood stond combineerden gasten dat niet. Dus handig om te checken of de opstelling goed staat bij warm uitserveren.

Aankoop:

Anoniem
8

Aanbeveling: Ja

Positief: prima salades gekozen

Negatief:

Aankoop: