• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Reviews

 


 

Saskia, Zoetermeer
10

Aanbeveling: Ja

Positief: Ze denken met je mee.. betreft de bestelling en het ophalen.

Negatief:

Aankoop:

Marty, Dronten
8

Aanbeveling: Ja

Positief: Goede heerlijke producten

Negatief:

Aankoop:

Huibers accountants - adviseurs, Veenendaal
9

Aanbeveling: Ja

Positief:

Negatief:

Aankoop:

RW, Veghel
3

Aanbeveling: Ja

Positief: De tienen die gegeven worden zijn zo te zien voor feesten en partijen. Het geleverde is kwalitatief ook goed en smaakvol. Er zijn echter ook minpunten die ervaren worden als je vaker zaken doet. Ik bestel gemiddeld 4 tot 6 gerechten per week dan heb je een bredere ervaring dan dat je een enkele keer besteld. Eerder heb al in reviews aangegeven waar verbetering nodig is. De aflevering is aanmerkelijk verbeterd sinds er een nieuwe bezorger is, maar ook daar gaan nu steekjes vallen. Directe terug betaling bij klagen, zie hierna.

Negatief: Alert blijven op de bezorging. afgelopen 2 weken enkele keren wat later dan gepland en een keer zelfs om 10 voor 11, terwijl meegedeeld is dat tussen kwart over 7 en kwart over 8 zou worden bezorgd. Ook het gewicht van de gerechten is nog steeds niet op peil. Meerdere keren werd te weinig geleverd. Een keer zelfs meer dan 50 gram. Ik wil niet iedere keer klagen en geld terug vragen indien 20-30 gram te weinig geleverd wordt, maar bij 30 gram (5% of meer) ligt voortaan wel mijn grens. Een keer werd 50 gram te weinig geleverd. Ook daar heb ik maar niet over geklaagd omdat ik een week eerder net een terugbetaling had ontvangen. Te weinig is voor ons niet acceptabel omdat de hoeveelheid van ten minste 600 gram gewoon nodig hebben. Ik geef hier echter wel minpunten voor, ten opzichte van de vorige review. Totaal een halve ster minder dan de vorige review. N.a.v. de review heeft Üitgekookt" mij telefonisch benaderd. en beterschap belooft. In een volgende review zal ik aangeven of dat is gelukt. Vandaag 13 juni 2019 echter nog niet. Het pakket zou tussen 19:00 en 20:00 uur gebracht worden, dat werd 22:10 en van de drie pakketten woog er een te weinig. En op 17 juni 2019 ook niet. Van de levering (3 maaltijden) op wogen er 2 te weinig.

Aankoop:

Christel Keizer-van der Steege, IJsselmuiden
10

Aanbeveling: Ja

Positief: Oog voor het kleine Lekkere maaltijden Goede service Vriendelijk personeel

Negatief: Ga zo door!

Aankoop:

Cees, Kampen
10

Aanbeveling: Ja

Positief: veel positieve reacties gehad van de collega's

Negatief:

Aankoop:

Anoniem
9

Aanbeveling: Ja

Positief: Flexibel in veranderingen/wensen van klant.

Negatief:

Aankoop:

Ron, Nieuwerkerk aan den IJssel
2

Aanbeveling: Nvt

Positief: gezellige folder, even het gevoel gehad van goede afspraken

Negatief: Hou je aan je EIGEN afspraken mbt bezorgen, niet ineens veel eerder komen en de bestelling met VOEDSEL gewoon in de zon voor de deur te pleuren en snel weer wegwezen omdat het tijdstip je beter uitkomt. Ik was er weer heel snel klaar mee, dat is dus weer zo'n bedrijf.....

Aankoop:

Joost Hazeleger, Deventer
10

Aanbeveling: Ja

Positief: Kwaliteit en service.

Negatief: Duidelijk aangeven op de schalen welke gerechten/hapjes/tapas vegetarisch zijn ( de overige zijn automatisch niet vegetarisch)

Aankoop:

Rene, Swifterbant
10

Aanbeveling: Ja

Positief: Alles nagekomen zoals besteld.

Negatief:

Aankoop: