• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Partyverhuur: van chique pagodetent tot springkussen!

Op zoek naar professionele partyverhuur voor uw aankomende feestje? Dan zijn wij het verhuurbedrijf dat u zoekt. Wij zijn namelijk niet alleen gek op het verzorgen van een onvergetelijke culinaire ervaring, wij willen vooral dat uw feestje op álle fronten onvergetelijk wordt. Wat dacht u bijvoorbeeld van een romantisch tuinfeest in een sfeervolle pagodetent, omringd door gezellige lampjes en aangekleed met bijpassend meubilair? Of een buurtfeest in uw eigen partytent, aangevuld met onze biertap, barbecue en een springkussen voor de kinderen? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Partytent of feesttent huren zonder gedoe

Bij ons kunt u gewoon simpel online uw partytent of feesttent huren in slechts een paar muisklikken. Dat maakt ons voor veel mensen een aantrekkelijk adres voor partytenten verhuur. Ons assortiment varieert van een chique pagodetent tot een échte feesttent of eenvoudige partytent voor in de tuin. Daarnaast komen we ook tegemoet aan uw eigen unieke wensen. Leg uw vraag aan ons voor en wij regelen een partytent of feesttent die precies bij uw feestje past. Dat is volgens ons partyverhuur zoals het écht hoort!

Partyverhuur in de breedste zin van het woord…

Partyverhuur is natuurlijk meer dan alleen een mooie partytent of feesttent. Een feestje is immers niet af zonder een goede biertap, statafels en comfortabele tafels en stoelen om aan te zitten. Bovendien wilt u uw gasten ook een stukje vermaak bezorgen. Met een barbecue bijvoorbeeld of een springkussen voor de kinderen. Met ons uitgebreide assortiment partyartikelen is dat geen enkel probleem. Bovendien kunt u bij ons meteen terecht voor de complete catering. Makkelijk toch, één adres waar u voor uw complete feestje terecht kunt!

Meer weten over de verschillende mogelijkheden of hulp nodig bij de organisatie van uw aankomende feest? Bel met 085-04 06 065 en wij helpen u graag verder!