• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Uitgekookt winnaar van de titel Ondernemer van het Jaar 2018 regio Zwolle!

Met veel plezier en trots mogen wij vermelden dat tijdens het Regio Zwolle Congres op 13 december Uitgekookt als winnaar is benoemd van de titel Ondernemer van het Jaar 2018 Zwolle!

De regionale verkiezing

Uit de gehele regio Zwolle zijn onder andere door gemeentes en ondernemersverenigingen in totaal 101 ondernemers voorgedragen. Van deze fraaie lijst is een shortlist gemaakt op basis van definitieve deelname. Voor de vakjury is het een pre dat de ondernemer zowel tijdens het bedrijfsbezoek als tijdens de uitreiking van de ondernemersprijs aanwezig is. De vakjury is trots op alle mooie parels die tijdens deze verkiezingsronde naar boven zijn gekomen en bedankt alle gemeenten en ondernemersverenigingen voor hun inzet voor de regionale ondernemersverkiezing.

De vakjury on Tour langs de genomineerden

De genomineerden van de categorie Starter van het Jaar Regio Zwolle 2018 waren: Arjan Boeve (Brandglass), Dirk van der Worp (Peppergym), Annelies Maas-Kortenhorst en Roland Kortenhorst-Maas (Medical Precision). In de categorie ‘Ondernemer van het Jaar’ waren de volgende ondernemers in de race: Johan van Marle (Uitgekookt), Fokke Jan Middendorp (BlueM) en Robert Kosse (Move4Mobile). Op donderdag 8 november ging de vakjury met cameraploeg langs de drie ondernemers van de categorie Starter van het Jaar. De genomineerden hebben een pitch op locatie gegeven en de vakjury heeft een kijkje genomen achter de schermen binnen hun bedrijf. Op vrijdag 16 november (De landelijke Dag van de Ondernemer) was het de beurt aan de drie finalisten van de categorie Ondernemer van het Jaar. TCR Tours uit Raalte heeft voor deze tours een bus beschikbaar gesteld.

Bekendmaking tijdens het Regio Zwolle Congres Programma Regio Zwolle Congres

De ondernemers werden beoordeeld door de vakjury bestaande uit Martin van der Sluis, Edwin Peterman, Wiebbe Bonsink, Marius Nijland, Gido Frühling en Klaas Feenstra. De vakjury werd ondersteund door Lisa Heethaar van MKB Nederland Regio Zwolle. De vakjury (2/3 stemmen) en de congresbezoekers (1/3 stemmen) hebben bepaald welke ondernemers met de prijzen naar huis zouden gaan tijdens het ondernemerscongres van de regio Zwolle. De awards voor de verkiezing zijn dit jaar speciaal ontworpen door een projectteam van Cibap Vakschool. De verkiezing is een initiatief van VNO-NCW Regio Zwolle en MKB Nederland Regio Zwolle in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle.

Uitreiking van de prijs

De spanning in de zaal was te snijden tijdens de uitreiking. Het was tijd voor de zaal om een keuze te maken en iedereen maakte gebruik van het moment om op zijn favoriet te stemmen. Benieuwd hoe het er tijdens de uitreiking aan toe ging? Klik dan hier.

 

left-1 . logo-MKB-RegioZwolle-jpeg VNO-NCW-logo-regio-Zwolle-FC-C