• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Uitgekookt genomineerd voor de titel Ondernemer van het Jaar 2018 regio Zwolle!

Met veel plezier en trots mogen we vermelden dat tijdens de kick-off van het Regio Zwolle Congres is bekendgemaakt dat wij een van de drie genomineerden zijn voor de titel Ondernemer van het Jaar 2018 in de regio Zwolle door vakjuryvoorzitter Klaas Feenstra.
De ondernemer die onder andere het beste scoort op ondernemerschap, financiën, personeelsbeleid, groei, binding met de regio Zwolle, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat met de felbegeerde prijs naar huis. Dit jaar staat tijdens het Regio Zwolle Congres het thema Technologisering als Kans centraal.

De regionale verkiezing

Uit de gehele regio Zwolle zijn onder andere door gemeenten en ondernemersverenigingen in totaal 101 ondernemers voorgedragen. Van deze fraaie lijst is een shortlist gemaakt op basis van definitieve deelname. Voor de vakjury is het een pre dat de ondernemer zowel tijdens het bedrijfsbezoek als tijdens de uitreiking van de ondernemersprijs aanwezig is. De vakjury is trots op alle mooie parels die tijdens deze verkiezingsronde naar boven zijn gekomen en bedankt alle gemeenten en ondernemersverenigingen voor hun inzet voor de regionale ondernemersverkiezing.

De vakjury on Tour langs de genomineerden

De genomineerden van de categorie Starter van het Jaar Regio Zwolle 2018 zijn: Arjan Boeve (Brandglass), Dirk van der Worp (Peppergym), Annelies Maas-Kortenhorst en Roland Kortenhorst-Maas (Medical Precision). In de categorie ‘Ondernemer van het Jaar’ zijn de volgende ondernemers in de race: Johan van Marle (Uitgekookt), Fokke Jan Middendorp (BlueM) en Robert Kosse (Move4Mobile). Op donderdag 8 november gaat de vakjury met cameraploeg langs de drie ondernemers van de categorie Starter van het Jaar. De genomineerden houden een pitch op locatie en geven de vakjury een kijkje achter de schermen binnen hun bedrijf. Op vrijdag 16 november (De landelijke Dag van de Ondernemer) is het de beurt aan de drie finalisten van de categorie Ondernemer van het Jaar. TCR Tours uit Raalte heeft voor deze tours een bus beschikbaar gesteld. De vakjury zal tijdens de bedrijfsbezoeken updates versturen via Regio Zwolle Connect: de online community van, voor en door ondernemers uit de regio Zwolle.

Bekendmaking tijdens het Regio Zwolle Congres Programma Regio Zwolle Congres

De ondernemers worden beoordeeld door de vakjury bestaande uit Martin van der Sluis, Edwin Peterman, Wiebbe Bonsink, Marius Nijland, Gido Frühling en Klaas Feenstra. De vakjury wordt ondersteund door Lisa Heethaar van MKB Nederland Regio Zwolle. De vakjury (2/3 stemmen) en de congresbezoekers (1/3 stemmen) bepalen welke ondernemers de prijzen gaan winnen tijdens het ondernemerscongres van de regio Zwolle. De awards voor de verkiezing worden dit jaar speciaal ontworpen door een projectteam van Cibap Vakschool. De verkiezing is een initiatief van VNO-NCW Regio Zwolle en MKB Nederland Regio Zwolle in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle.

De verkiezing is een initiatief van VNO-NCW regio Zwolle, MKB regio Zwolle in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle.

Op 13 december wordt tijdens het Regio Zwolle Congres bekend gemaakt wie de ondernemer van het jaar wordt. De vakjury (2/3 stemmen) en de congresbezoekers (1/3 stemmen) bepalen wie de prijs gaat winnen.

 

left-1 .                   logo-MKB-RegioZwolle-jpeg               VNO-NCW-logo-regio-Zwolle-FC-C