• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Uitgekookt wint MVO Award!

Uitgekookt heeft een uitzonderlijke en maatschappelijke visie op verantwoord ondernemen, een dynamisch en zeer succesvol bedrijf wat continue vooroploopt In de markt en oog heeft voor zowel het product als het menselijke aspect van het ondernemen!

Voedselveiligheid staat bovenaan!

Voedselveiligheid is tegenwoordig een begrip aan het worden, u als consument wilt graag het vertrouwen hebben dat de bedrijven waar u koopt een gezond en veilig product leveren. Hier geeft Uitgekookt invulling aan, alle bewerkte producten worden bereid volgens de HACCP richtlijnen.

Er is een ware bewustwording bij u als consument als het gaat om de veranderde eetgewoontes, er wordt efficiënter met de tijd omgegaan en men heeft niet altijd tijd om in de keuken te staan. Wel vindt de hedendaagse consument het van belang dat hij of zij een gezond en eerlijk product  krijgt. Dit is juist hetgeen waar Uitgekookt zich altijd al op heeft toegelegd, mooie en lekkere gerechten bereiden met altijd vernieuwende invloeden van onze chefs! Of het nu een maaltijd voor thuis of op het werk is, een BBQ of buffet, alle gerechten worden vanuit de basis bereid zonder onnatuurlijke toevoegingen maar alleen van verse ingrediënten die we het liefst ook nog lokaal uit de buurt halen bij onze telers!

Wij kopen bij groothandelaren die zijn gecertificeerd en waar de traceerbaarheid van de producten altijd te achterhalen is. Ook deze groothandelaren worden regelmatig door instanties gekeurd op naleving van de certificatie. Op deze manier is de keten gesloten en wordt er voor u gezorgd voor een gezond/veilig product. Onze producten worden periodiek bacteriologisch gecontroleerd door Bureau De Wit.

 

Met culinaire groet,

Johan van Marle