Verse maaltijd
Maaltijden aan huis

Verse maaltijd

Geen tijd om een verse maaltijd te bereiden? Laat Uitgekookt dan gemakkelijk een verse kant-en-klaar maaltijd bij jou aan huis bezorgen. Uitgekookt biedt vele door chefs en diëtisten samengestelde maaltijden en dát vers aan tafel bezorgd!

Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit meer dan 25 nieuwe maaltijden
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Maaltijden

Week 39

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Bekijk het weekmenu

Verse maaltijd aan huis bezorgd

De verse maaltijden van Uitgekookt laat je gemakkelijk aan huis bezorgen. Ze worden samengesteld door onze chefs in samenwerking met diëtisten. Hierdoor ben je gegarandeerd van dagverse maaltijden. Elke week staan er maar liefst 24 unieke maaltijden op het menu. Deze zijn gezond, gevarieerd maar bovenal ook érg lekker! Selecteer de door jou gewenste verse maaltijd, deze worden door onze eigen bezorgers gratis bij jou thuisbezorgd. Daarna is het een kwestie van de verse maaltijd 4 minuten in de oven of magnetron laten opwarmen en genieten maar!

Je vraagt je misschien af, zijn kant-en-klare maaltijden wel gezond? Dat is bij Uitgekookt wel degelijk het geval. De verse kant-en-klare maaltijden van Uitgekookt zijn bereid zonder onnodige toevoegingen, in combinatie met verse en lokale ingrediënten. Er wordt hierbij ook rekening gehouden met het feit dat je de maaltijd zelf thuis opwarmt. De vitamines en smaak blijven behouden, en de groente blijft na het opwarmen tevens lekker knapperig. Ook zijn bijvoorbeeld de aardappels en pasta nog steeds perfect gaar. Je leest er meer over in onze blog over gezonde kant-en-klaar maaltijden.

Kant-en-klaar magnetronmaaltijd: is dat wel gezond?

Kant en klare magnetron maaltijden hadden lange tijd een slecht imago. Ze zouden weinig groente en veel zout en vet bevatten. Ook de straling van de magnetron zou niet goed voor je zijn. Maar, is dit waar? We leggen je graag uit hoe het zit!

De lekkerste dagverse maaltijden!

Vandaag geoogst, morgen op jouw bord: de dagverse maaltijden van Uitgekookt zijn zeker de moeite waard. Er is dan ook volop keuze qua verse maaltijden. Heb je zin in een oer-Hollandse maaltijd? Kies dan voor een overheerlijke stamppot met een gehaktbal. Of beland in buitenlandse sferen met Mexicaanse, Spaanse of Italiaanse maaltijden. Elke week een keer vis? Ook dat is geen probleem, dan bestel je eenvoudig een visgerecht. Uiteraard heb je ook de keuze uit tal van vegetarische maaltijden. Zo is er voor ieder wat wils!

Dat de vers bereide maaltijden van Uitgekookt gezond zijn, dat wist je ondertussen al. Maar wist je dat elke maaltijd 150 tot 200 gram verse groente bevat? Hierdoor weet je zeker dat je de benodigde vitamines, ijzer en calcium binnen zal krijgen. Kies bijvoorbeeld voor het ‘Gezond variëren’ maaltijdpakket. Dan eet je elke dag iets anders, zodat je alles binnenkrijgt wat nodig is. Dit pakket is voorzien van vijf verschillende soorten maaltijden:

  • Een pasta;
  • Een gerecht met rijst (of een andere graansoort);
  • Een aardappels-groente-vleesgerecht;
  • Een maaltijd met vis;
  • Een vegetarisch gerecht.
CTA

Bekijk het menu van deze week

Vers aan tafel bezorgd

Het voordeel van Uitgekookt is natuurlijk dat jouw maaltijd vers aan tafel bezorgd wordt. Zo kun je na een drukke dag eenvoudig aanschuiven voor een overheerlijke kant-en-klaar maaltijd. Je hoeft dus niet meer vanalles uit de supermarkt in huis te halen en zelf uren voorbereiding te treffen. Het enige wat je moet doen is de verse maaltijd 4 minuten in de oven of magnetron laten opwarmen. Dit kan op ieder gewenst moment. Wil je voor extra gezond gaan? Kies dan voor de 'Gezondste keuze'.

Verse kant-en-klare maaltijden laten bezorgen

Ben je geïnteresseerd in de verse kant-en-klare maaltijden van Uitgekookt? Je probeert al 4 verschillende maaltijden voor slechts € 15. Voer je postcode in om de verse maaltijden te bekijken. Kies daarna jouw gewenste bezorgmoment van het proefpakket. Daarna is het tijd om 4 maaltijden te selecteren om te proberen. Deze zijn gesorteerd op de categorieën Hollands, Werelds, Vis/Vega en Keuze van de chef. Wanneer je klikt op een gerecht, zie je de bereidingswijze, het bewaaradvies, de voedingswaarden, de allergie informatie en de specifieke ingrediënten.

Uitgekookt biedt geen abonnementen aan. Het bestellen bij Uitgekookt is dus geheel vrijblijvend. Je bepaalt zelf het aantal maaltijden en welke week je ze wilt ontvangen. Dankzij het feit dat de maaltijden koelvers worden geleverd, bepaal je zelf op welk tijdstip je gebruik wilt maken van de maaltijd. Dit is dan ook het grote verschil met bijvoorbeeld tafeltje dekje. De bestelling dien je uiterlijk 5 dagen voor het door jou gekozen bezorgmoment door te geven. Mocht je onverhoopt later zijn, dan betaal je last-minute kosten van € 1,99. De reguliere maaltijden kosten € 6,65. Wanneer je een luxe en/of een grote (600 gram) maaltijd besteld, kost dit € 1,69 meer.

Verse maaltijden thuisbezorgd

Dus wanneer je geen tijd hebt om een verse maaltijd voor te bereiden, dan kies je gemakkelijk voor de verse kant-en-klare maaltijden van Uitgekookt. Kies uit verschillende categorieën, zoals Hollands, Werelds, Vis/Vega en Keuze van de chef. Deze dagverse maaltijden worden bij jou thuisbezorgd, waardoor je ze alleen nog zelf hoeft op te warmen in de oven of magnetron. Dit kan op ieder gewenst moment. Na 4 minuten opwarmen is het tijd om te genieten van het door jou gekozen culinaire hoogstandje!

Probeer 4 kennismakingsmaaltijden voor maar €15

Vragen over onze maaltijden

  • We bezorgen koelverse maaltijden bij u aan huis. U dient deze enkel zelf nog te verwarmen in de magnetron of oven.