• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Maaltijdservice in ‘t-Harde.

Uitgekookt bezorgt warme maaltijden aan huis; het tafeltje dekje voor senioren.

Dagelijks bereidt Uitgekookt verse en ambachtelijke maaltijden zonder gebruik van conserveringsmiddelenvega pasta6. Met onze MAALTIJDSERVICE IN ‘T-HARDE kunt u daarom elke dag genieten van een heerlijke en gezonde verse maaltijd. Onze maaltijdbezorging, ook wel tafeltje dekje in ‘t-Harde genoemd, is gratis. Wij bezorgen bij particulieren en bedrijven en van oudsher ook bij senioren. Uitgekookt heeft een groot aanbod van maar liefst 24 verschillende kant en klare maaltijden waar u elke week weer uit kunt kiezen. Onze uitgangspunten zijn: vitaminerijk, smakelijk, vers, ambachtelijk bereid en gratis bezorgd. Onze maaltijden passen wij aan aan de seizoenen. Daarom kunt u in de zomer genieten van heerlijke zomerse groenten en in de wintermaanden van lekkere stamppotten. De verse ingrediënten die we in onze maaltijden gebruiken, komen uit onze eigen groentewinkel. Dit is waarom wij ons onderscheiden van anderen en wij u heerlijke verse maaltijden kunnen aanbieden in ‘t-Harde.

Dieetwensen? Geen probleem, onze maaltijdbezorging houdt er rekening mee.

Heeft u liever zoutarm, vetarm of een maaltijd voor diabetes? Ook deze maaltijden bereidt Uitgekookt graag voor u! Bij de bereiding van uw maaltijd houden wij rekening met uw speciale dieetwensen. En … de maaltijdbezorging van alle maaltijden van Uitgekookt is helemaal gratis.

Maaltijdbezorging in ‘t-Harde: gratis bezorgd, twee keer per week geleverd
–  Kant en klare maaltijden verpakt in handige magnetron/ovenverpakking
–  Lekker en gezond. Bereid zonder E-nummers
–  Ook voor vegetariërs en diverse diëten
–  Maandelijks facturatie achteraf van de geleverde maaltijden
–  Speciale welkomstaanbieding voor nieuwe klanten

Kant en klare gezonde maaltijd!

Maak nu kennis met de maaltijden van Uitgekookt. Vraag een kant en klare proefmaaltijd inclusief dessert aan of bel met een van onze medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van de maaltijdbezorging en maaltijdservice, tafeltje dek je in ‘t-Harde van Uitgekookt.