• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Maaltijdservice in Arnhem.

Uitgekookt bezorgt warme maaltijden aan huis; het tafeltje dekje voor senioren.

Uitgekookt bereidt dagelijks verse en ambachtelijke maaltijden zonder gebruik van conserveringsmiddelen. U kunt daarom met onze Maaltijdservice en maaltijdbezorging in Arnhem.MAALTIJDSERVICE IN ARNHEM elke dag genieten van een heerlijke en gezonde verse maaltijd. De maaltijdbezorging van Uitgekookt, ook wel tafeltje dekje in Arnhem genoemd, is gratis. Wij bezorgen bij bedrijven en particulieren en van oudsher ook bij senioren. Wij hebben een assortiment van maar liefst 24 verschillende kant en klare maaltijden waar u elke week weer uit kunt kiezen. Onze uitgangspunten zijn: vitaminerijk, vers, ambachtelijk bereid, smakelijk en gratis bezorgd. Onze maaltijden worden afgestemd op de seizoenen. ‘s-Zomers gebruiken we heerlijke zomerse groenten en
‘s-winters hebben we voor u de lekkerste stamppotten. De verse ingrediënten die we in onze maaltijden gebruiken, komen uit onze eigen groentewinkel. Wij onderscheiden ons hiermee van anderen en daardoor kunnen wij u heerlijke verse maaltijden aanbieden in Arnhem.

Dieetwensen? Geen probleem, onze maaltijdbezorging houdt er rekening mee.

Wilt u liever een maaltijd voor diabetes? Of zoutarm of vetarm? Uitgekookt bereidt ook deze maaltijden graag voor u! Bij het bereiden van uw maaltijd houden wij uiteraard rekening met uw speciale dieetwensen. En … de maaltijdbezorging van alle maaltijden van Uitgekookt is helemaal gratis.

Maaltijdbezorging in Arnhem: gratis bezorgd, twee keer per week geleverd
–  Speciale welkomstaanbieding voor nieuwe klanten
–  Maandelijks facturatie achteraf van de geleverde maaltijden
–  Ook voor vegetariërs en diverse diëten
–  Kant en klare maaltijden verpakt in handige magnetron/ovenverpakking
–  Lekker en gezond. Bereid zonder E-nummers