Doe-het-zelf-diner

Nieuw op het menu! Verse Hollandse Asperges

Met onze nieuwe doe-het-zelf-diners bereid je zelf binnen 15 minuten een heerlijk, vers aspergegerecht op restaurantniveau. In slechts 4 stappen een exclusieve maaltijd op tafel met een beetje hulp van Uitgekookt.

Asperges specials met ham of zalm, krieltjes en hollandaisesaus

Je kan kiezen uit deze aspergegerechten:

Doe-het-zelf-diner: hoe werkt het?

Een lekker luxe gerecht op restaurantniveau die je zelf binnen 15 minuten bereidt in eigen keuken. Met bijzondere ingrediënten en ideaal voor in het weekend als je net wat meer tijd hebt. Geen zorgen; het is niet moeilijk! Binnen een kwartier tover jij zorgeloos een culinaire maaltijd op tafel. Je ontvangt naast de gebruiksklare ingrediënten, uitgebreide instructies en een hulpvideo van onze chef Fernando.

Benodigdheden

  • 1x Asperges special pakket
  • Kookplaat & magnetron (of oven)
  • Pannen
  • Boter of olie
  • Bord & bestek

Instructievideo's

Bereiding: Asperges met Ham
Bereiding: Asperges met Zalm

Hoe bereid je gemakkelijk het doe-het-zelf-diner binnen 15 minuten?

Bestel nu één van onze asperges specials!


Doe-het-zelf-diner: bestellen

Bestel jouw doe-het-zelf-diner eenvoudig via onze website. Kies jouw lievelingsgerecht met asperges, vul je adresgegevens in en bestellen maar! Onze chefs bereiden jouw doe-het-zelf-diner voor en deze ontvang je in week 18 t/m 22 op woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag (afhankelijk van je gekozen bezorgmoment). Het totaalgewicht per portie ligt tussen de 650-700 gram en is geschikt voor één persoon.

Het doe-het-zelf-diner is tot wel 5 dagen lang houdbaar in de koelkast. Uitgekookt bezorgt in heel Nederland (m.u.v. Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog).