• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Catering in Zwolle aan huis: Partycateraar Uitgekookt

Partycateraar Van Marle, Uitgekookt, is al jaren een begrip op het gebied van catering in Zwolle. Wij bieden een breed assortiment aan partycatering zoals koude en warme buffetten, hapjes en tapas, bbq catering, gourmet en fondue en High Tea arrangementen. Catering aan huis in Zwolle Daarnaast leveren wij ook lunchcatering voor bedrijven. Dit is ideaal voor een broodjeslunch tijdens vergaderingen of als u gasten ontvangt.
Op het gebied van Live Cooking bieden wij verschillende mogelijkheden. Een van onze top koks komt danbij u thuis of op locatie live alle producten vers voor u bereiden.
Wanneer u op zoek bent naar een goedkope cateraar aan huis omdat u niet te veel geld wilt uitgeven maar toch een mooi buffet wilt, bent u bij ons aan het juiste adres. Tegen concurrerende prijzen leveren wij culinaire buffetten.
Catering aan huis of op locatie nodig? Van Marle cateringservice biedt uitkomst. Elke dag rijdt onze bezorgdienst door de regio Zwolle om de catering te bezorgen.

Warm en koud buffet en stamppotbuffetten

Net als alle overige buffet catering bezorgen wij onze warme en koude buffetten en onze stamppotbuffetten in Zwolle gratis aan huis. Bij onze Plaattaart-300x200buffetten kunt u kiezen uit traditionele stamppotbuffetten zoals boerenkool, hutspot, zuurkool en stamppotten met een verrassende twist zoals stamppot paksoi, stamppot rucola of een heerlijke Zwitserse stamppot. Van te voren spreken wij met u een tijdstip af waarop de buffet catering in Zwolle wordt bezorgd. U kunt snel en gemakkelijk in de webshop een stamppotbuffet in Zwolle bestellen en zo uw gasten verrassen.

Salade catering bestellen

Een dagverse salade bestellen? Van Marle, Uitgekookt, is dé specialist op het gebied van salade catering in Zwolle.
U kiest bij ons uit een breed assortiment gezonde dagverse salades die uitsluitend zijn gemaakt van verse streekproducten. Behalve erg lekker zijn onze salades zijn dus ook voedzaam en gezond! Wij bereiden onze heerlijke dagverse salades in onze eigen keuken. Wij bezorgen de salade catering in Zwolle helemaal gratis.

Hapjes en tapas catering in Zwolle

Heeft u hapjes nodig voor uw bedrijfsfeest, uw verjaardag of een jubileum? Bestel dan uw hapjes snel en eenvoudig online bij Uitgekookt. Onze bezorgservice van alle hapjes en tapas catering in Zwolle is geheel gratis!
Van basic hapjes tot extra luxe hapjes of amuses: met elk budget kunt u bij ons terecht voor onze hapjes en tapas catering. Niet voor niets weten steeds meer mensen ons te vinden voor hapjes en tapas catering in Zwolle!

Gourmet en fondue

Wilt u lekker gourmetten of fonduen maar heeft geen zin in alle rompslomp eromheen? Dan kunt u een van onze gourmet en fondue catering arrangementen bestellen. Wij bezorgen de gourmet en fondue catering in Zwolle gratis aan huis.
U hoeft alleen maar online te bestellen: wij regelen dan de rest. Makkelijker kunnen we de gourmet en fondue catering in Zwolle voor u niet maken.

High Tea in Zwolle aan huis

Heeft u wel eens genoten van een heerlijke High Tea in Zwolle aan huis? De High Tea arrangementen van Uitgekookt zijn ideaal om een High Tea in Zwolle aan huis of op locatie te organiseren. Meestal is het maken van een High Tea een hele klus en wij nemen u graag dit werk uit handen. De kosten van een High Tea aan huis in Zwolle vallen vaak enorm mee. Wij hebben voor elk budget een passend High Tea arrangement. Vraag gerust een offerte aan voor een High Tea arrangement.

Partyservice voor elk feestje: bedrijfscatering en particulier

Wij bieden partyservice in Zwolle zoals u dat graag wilt: partyservice op maat dus. In goed overleg is namelijk heel veel mogelijk en is van alles aan te passen. Uw wensen staan centraal en met onze ervaring en know how kunnen wij daar vrijwel altijd invulling aan geven.
Elk personeelsfeest, bedrijfsfeest en jubileum, elke bruiloft, receptie en opening waarbij een bedrijfscateraar op locatie vereist is, kent zijn eigen – vaak speciale – wensen. De partyservice van Van Marle, Uitgekookt, biedt altijd uitkomst omdat wij maatwerk leveren voor zowel particuliere als bedrijfscatering.

Alle catering thuis bezorgd in Zwolle

Gemak dient de mens. Indien u gebruikt maakt van onze cateringservice in Zwolle, dan bezorgen wij deze gratis bij u thuis of op locatie.
Dagelijks rijdt onze bezorgdienst langs verschillende bedrijven voor een bedrijfscatering en ook wordt de catering thuis bezorgd in Zwolle. Wij bezorgen in Zwolle in de volgende wijken: Binnenstad, Diezerpoort, Wipstrik, Assendorp, Kamperpoort-Veerallee, Poort van Zwolle, Westenholte, Stadshagen, Holtenbroek, Aalanden, Vechtlanden, Berkum, Marsweteringlanden, Schelle, Ittersum en Soestweteringlanden en in de omliggende gebieden. Zowel de warme als de koude catering worden gratis aan huis bezorgd.
In het bestelproces vindt u de verschillen in prijzen terug.

Gemakkelijk online catering bestellen in Zwolle

Catering bestellen in Zwolle gaat snel en eenvoudig in onze webshop. Bekijk eens rustig het assortiment wat wij aan catering bieden en vergeet dan vooral niet bij onze verhuur te kijken. Wanneer u vragen heeft, kunt u ons even vrijblijvend bellen of mailen. Onze medewerkers helpen u graag met het online bestellen van de catering via onze site.
U ontvangt u van ons direct een bevestiging van uw bestelling zodra u de catering heeft besteld.