• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Catering in Zutphen aan huis: Partycateraar Uitgekookt

Partycateraar Van Marle, Uitgekookt, is al jaren een begrip op het gebied van catering in Zutphen. Wij bieden een breed assortiment aan partycatering zoals koude en warme buffetten, hapjes en tapas, bbq catering, gourmet en fondue en High Tea arrangementen. Catering aan huis in Zutphen Daarnaast leveren wij ook lunchcatering voor bedrijven. Dit is ideaal voor een broodjeslunch tijdens vergaderingen of als u gasten ontvangt.
Op het gebied van Live Cooking bieden wij verschillende mogelijkheden. Hierbij komt een van onze top koks bij u thuis of op locatie live alle producten vers voor u bereiden.
Voor een goedkope cateraar aan huis, bent u bij ons aan het juiste adres. U krijgt een mooi buffet waarvoor u niet te veel betaalt. Wij leveren culinaire buffetten tegen concurrerende prijzen.
Catering aan huis of op locatie nodig? De cateringservice van Van Marle biedt uitkomst. Elke dag rijdt onze bezorgdienst door de regio Zutphen om de catering te bezorgen.

Warm en koud buffet en stamppotbuffetten

Wij bezorgen onze warme en koude buffetten en onze stamppotbuffetten in Zutphen en ook alle overige buffet catering gratis aan huis. Bij onzePlaattaart-300x200 buffetten maakt u een keuze uit traditionele stamppotbuffetten zoals boerenkool, zuurkool of hutspot en stamppotten met een verrassende twist zoals stamppot paksoi, stamppot rucola of een jodelend lekkere Zwitserse stamppot. Wij spreken van te voren een tijdstip met u af waarop wij de buffet catering in Zutphen bezorgen. U kunt snel en gemakkelijk in de webshop een stamppotbuffet in Zutphen bestellen en zo uw gasten verrassen.

Salade catering bestellen

Een dagverse salade bestellen? Uitgekookt, Van Marle, is dé specialist op het gebied van salade catering in Zutphen.
Bij ons treft u een breed assortiment gezonde dagverse salades aan die uitsluitend zijn gemaakt van verse streekproducten. Voedzame en gezonde salades dus, die bovenal ook erg lekker zijn! Onze koks maken de heerlijke dagverse salades in onze eigen keuken. En wij bezorgen de salade catering in Zutphen geheel gratis.

Hapjes en tapas catering in Zutphen

Heeft u hapjes nodig voor uw bedrijfsfeest, uw verjaardag of een jubileum? Bestel dan uw hapjes snel en eenvoudig online bij Uitgekookt. Onze bezorgservice van alle hapjes en tapas catering in Zutphen is geheel gratis!
Van basic hapjes tot extra luxe hapjes of amuses: onze hapjes en tapas catering is beschikbaar voor elk budget. Niet voor niets weten steeds meer mensen ons te vinden voor hapjes en tapas catering in Zutphen!

Gourmet en fondue

Stel, u wilt u lekker gourmetten of fonduen, maar u heeft geen zin in alle rompslomp eromheen. Maak dan gebruik een van onze gourmet en fondue catering arrangementen. Wij bezorgen de gourmet en fondue catering in Zutphen gratis aan huis.
Als u online bestelt zorgen wij dat het wordt geregeld. Makkelijker kunnen we de gourmet en fondue catering in Zutphen voor u niet maken.

High Tea in Zutphen aan huis

Heeft u wel eens genoten van een heerlijke High Tea in Zutphen aan huis? Met een van de High Tea arrangementen van Van Marle, Uitgekookt, organiseert u de ideale High Tea in Zutphen aan huis of op locatie. Meestal is het maken van een High Tea een hele klus en wij nemen u graag dit werk uit handen. De kosten van een High Tea aan huis in Zutphen vallen vaak enorm mee. Wij hebben een passend High Tea arrangement voor elk budget. Vraag gerust een offerte aan voor een High Tea arrangement.

Partyservice voor elk feestje: bedrijfscatering en particulier

Wij bieden partyservice in Zutphen zoals u dat graag wilt: partyservice op maat dus. In goed overleg is namelijk heel veel mogelijk en is van alles aan te passen. Uw wensen staan centraal en met onze ervaring en know how kunnen wij daar vrijwel altijd invulling aan geven.
Elke bruiloft, receptie en opening, elk personeelsfeest, bedrijfsfeest en jubileum waarbij een bedrijfscateraar op locatie vereist is, kent zijn eigen – vaak speciale – wensen. De partyservice van Van Marle, Uitgekookt, biedt altijd uitkomst omdat wij maatwerk leveren voor zowel particuliere als bedrijfscatering.

Alle catering thuis bezorgd in Zutphen

Gemak dient de mens. Indien u gebruikt maakt van onze cateringservice in Zutphen, dan bezorgen wij deze gratis bij u thuis of op locatie.
Dagelijks rijdt onze bezorgdienst langs verschillende bedrijven voor een bedrijfscatering en ook wordt de catering thuis bezorgd in Zutphen. Wij bezorgen in Zutphen in de volgende wijken: Centrum, De Hoven, Noordveen, Waterkwartier, Zuidwijken en Leesten. Ook bezorgen wij in Warnsveld en in de omliggende gebieden. Zowel de warme als de koude catering worden gratis aan huis bezorgd.
De verschillen in prijzen vindt u terug in het bestelproces.

Gemakkelijk online catering bestellen in Zutphen

Catering bestellen in Zutphen kunt u snel en eenvoudig in onze webshop. Loop eens rustig door het assortiment wat wij aan catering bieden en neem zeker ook een kijkje bij onze verhuur. Wanneer u vragen heeft, kunt u ons even vrijblijvend bellen of mailen. Met het online bestellen van de catering via onze site zullen onze medewerkers u graag helpen.
U ontvangt u van ons direct een bevestiging van uw bestelling zodra u de catering heeft besteld.