• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Catering in Wezep aan huis: Partycateraar Uitgekookt

Partycateraar Van Marle, Uitgekookt, is al jaren een begrip op het gebied van catering in Wezep. Wij bieden een breed assortiment aan partycatering zoals koude en warme buffetten, hapjes en tapas, bbq catering, gourmet en fondue en High Tea arrangementen. Catering aan huis in Wezep Daarnaast leveren wij ook lunchcatering voor bedrijven. Dit is ideaal voor een broodjeslunch tijdens vergaderingen of als u gasten ontvangt.
Op het gebied van Live Cooking bieden wij verschillende mogelijkheden. Bij Live Cooking komt een van onze top koks bij u thuis of op locatie live alle producten vers voor u bereiden.
U bent bij ons aan het juiste adres wanneer u een goedkope cateraar aan huis zoekt. U wilt een mooi buffet, maar daarvoor niet te veel betalen. Tegen concurrerende prijzen leveren wij culinaire buffetten.
Catering aan huis of op locatie nodig? De cateringservice van Uitgekookt biedt uitkomst. Elke dag rijdt onze bezorgdienst door de regio Wezep om de catering te bezorgen.

Warm en koud buffet en stamppotbuffetten

Wij bezorgen onze warme en koude buffetten en onze stamppotbuffetten in Wezep en ook alle overige buffet catering gratis aan huis. Bij onze Plaattaart-300x200buffetten kunt u natuurlijk kiezen voor een van de traditionele stamppotbuffetten zoals boerenkool, hutspot of zuurkool maar wij hebben ook heerlijke stamppotten met een verrassende twist zoals stamppot paksoi, stamppot rucola of een echte Zwitserse stamppot. Van te voren spreken wij met u een tijdstip af waarop wij de buffet catering in Wezep bezorgen. U kunt snel en gemakkelijk in de webshop een stamppotbuffet in Wezep bestellen en zo uw gasten verrassen.

Salade catering bestellen

Een dagverse salade bestellen? Uitgekookt, Van Marle, is dé specialist op het gebied van salade catering in Wezep.
Wij bieden een breed assortiment aan gezonde dagverse salades die uitsluitend uit verse streekproducten bestaan. Behalve erg lekker zijn onze salades zijn dus ook gezond en voedzaam! Onze heerlijke dagverse salades komen uit onze eigen keuken. En de bezorging van de salade catering in Wezep is geheel gratis.

Hapjes en tapas catering in Wezep

Heeft u hapjes nodig voor een jubileum, een verjaardag of een bedrijfsfeest? Bestel dan uw hapjes snel en eenvoudig online bij Uitgekookt. Onze bezorgservice van alle hapjes en tapas catering in Wezep is geheel gratis!
Van basic hapjes tot extra luxe hapjes of amuses: met elk budget kunt u bij ons terecht voor onze hapjes en tapas catering. Steeds meer mensen weten ons te vinden voor onze hapjes en tapas catering in Wezep!

Gourmet en fondue

Stel, u wilt u lekker gourmetten of fonduen, maar u heeft geen zin in alle rompslomp eromheen. Bestel dan een van onze gourmet en fondue catering arrangementen. Wij bezorgen de gourmet en fondue catering in Wezep gratis aan huis.
Als u online bestelt zorgen wij dat het wordt geregeld. Makkelijker kunnen we de gourmet en fondue catering in Wezep voor u niet maken.

High Tea in Wezep aan huis

Heeft u wel eens genoten van een heerlijke High Tea in Wezep aan huis? Met een van de High Tea arrangementen van Van Marle organiseert u de ideale High Tea in Wezep aan huis of op locatie. Meestal is het maken van een High Tea een hele klus en wij nemen u graag dit werk uit handen. De kosten van een High Tea aan huis in Wezep vallen vaak enorm mee. Wij hebben een passend High Tea arrangement voor elk budget. Vraag gerust een offerte aan voor een High Tea arrangement.

Partyservice voor elk feestje: bedrijfscatering en particulier

Wij bieden partyservice in Wezep op maat: partyservice zoals u dat graag ziet. In goed overleg is namelijk van alles aan te passen en is heel veel mogelijk. Uw wensen staan centraal en met onze ervaring en know how kunnen wij daar vrijwel altijd invulling aan geven.
Elk personeelsfeest, bedrijfsfeest en jubileum, elke bruiloft, receptie en opening waarbij een bedrijfscateraar op locatie vereist is, kent zijn eigen – vaak speciale – wensen. De partyservice van Van Marle, Uitgekookt, biedt altijd uitkomst omdat wij maatwerk leveren voor zowel particuliere als bedrijfscatering.

Alle catering thuis bezorgd in Wezep

Gemak dient de mens. Indien u gebruikt maakt van onze cateringservice in Wezep, dan bezorgen wij deze gratis bij u thuis of op locatie.
Dagelijks rijdt onze bezorgdienst langs verschillende bedrijven voor een bedrijfscatering en ook wordt de catering thuis bezorgd in Wezep. Wij bezorgen in Wezep, Oldebroek, en Oosterwolde en in de omliggende gebieden. Zowel de warme als de koude catering worden gratis aan huis bezorgd.
De verschillen in prijzen vindt u terug in het bestelproces.

Gemakkelijk online catering bestellen in Wezep

In onze webshop kunt u eenvoudig en snel catering bestellen in Wezep. Bekijk eens rustig het assortiment wat wij aan catering te bieden hebben en neem meteen een kijkje bij onze verhuur. Als u vragen heeft, kunt u altijd vrijblijvend bellen of mailen. Met het online bestellen van de catering via onze site zullen onze medewerkers u graag helpen.
Zodra u de catering heeft besteld ontvangt u van ons direct een bevestiging van uw bestelling.