• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Catering in Wageningen aan huis: Partycateraar Uitgekookt

Partycateraar Van Marle, Uitgekookt, is al jaren een begrip op het gebied van catering in Wageningen. Wij bieden een breed assortiment aan partycatering zoals koude en warme buffetten, hapjes en tapas, bbq catering, gourmet en fondue en High Tea arrangementen. Catering aan huis in Wageningen Daarnaast leveren wij ook lunchcatering voor bedrijven. Dit is ideaal voor een broodjeslunch tijdens vergaderingen of als u gasten ontvangt.
Op het gebied van Live Cooking bieden wij verschillende mogelijkheden. Hierbij komt een van onze top koks bij u thuis of op locatie live alle producten vers voor u bereiden.
Wanneer u op zoek bent naar een goedkope cateraar aan huis omdat u niet te veel geld wilt uitgeven maar toch een mooi buffet wilt, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren culinaire buffetten tegen concurrerende prijzen.
Catering aan huis of op locatie nodig? De cateringservice van Uitgekookt biedt uitkomst. Dagelijks rijden onze bezorgers door de regio Wageningen om de catering te bezorgen.

Warm en koud buffet en stamppotbuffetten

Net als alle overige buffet catering bezorgen wij onze warme en koude buffetten en onze stamppotbuffetten in Wageningen gratis aan huis. BijPlaattaart-300x200 onze buffetten maakt u een keuze uit traditionele stamppotbuffetten zoals boerenkool, zuurkool of hutspot en stamppotten met een verrassende twist zoals stamppot paksoi, stamppot rucola of een jodelend lekkere Zwitserse stamppot. Wij spreken van te voren met u een tijdstip af waarop de buffet catering in Wageningen wordt bezorgd. U kunt snel en gemakkelijk in de webshop een stamppotbuffet in Wageningen bestellen en zo uw gasten verrassen.

Salade catering bestellen

Een dagverse salade bestellen? Van Marle, Uitgekookt, is dé specialist op het gebied van salade catering in Wageningen.
U kiest bij ons uit een breed assortiment gezonde dagverse salades die uitsluitend zijn gemaakt van verse streekproducten. Behalve erg lekker zijn onze salades zijn dus ook voedzaam en gezond! Al onze heerlijke dagverse salades worden in onze eigen keuken bereid. De bezorging van de salade catering in Wageningen is helemaal gratis.

Hapjes en tapas catering in Wageningen

Heeft u hapjes nodig voor een jubileum, een verjaardag of een bedrijfsfeest? Maak dan gebruik van de dan online bestelmogelijkheid bij Van Marle, Uitgekookt. Al onze hapjes en tapas catering in Wageningen wordt geheel gratis bezorgd!
Van basic hapjes tot extra luxe hapjes of amuses: met elk budget kunt u bij ons terecht voor onze hapjes en tapas catering. Steeds meer mensen weten ons te vinden voor onze hapjes en tapas catering in Wageningen!

Gourmet en fondue

Wilt u lekker gourmetten of fonduen maar heeft geen zin in alle rompslomp eromheen? Maak dan gebruik een van onze gourmet en fondue catering arrangementen. Wij bezorgen de gourmet en fondue catering in Wageningen gratis aan huis.
U bestelt online en wij regelen de rest. Makkelijker kunnen we de gourmet en fondue catering in Wageningen voor u niet maken.

High Tea in Wageningen aan huis

Heeft u wel eens genoten van een heerlijke High Tea in Wageningen aan huis? Met een van de High Tea arrangementen van Uitgekookt organiseert u de ideale High Tea in Wageningen aan huis of op locatie. Meestal is het maken van een High Tea een hele klus en wij nemen u graag dit werk uit handen. De kosten van een High Tea aan huis in Wageningen vallen vaak enorm mee. Wij hebben voor elk budget een passend High Tea arrangement. Vraag gerust een offerte aan voor een High Tea arrangement.

Partyservice voor elk feestje: bedrijfscatering en particulier

Wij bieden partyservice in Wageningen op maat: partyservice zoals u dat graag ziet. In goed overleg is namelijk heel veel mogelijk en is van alles aan te passen. Uw wensen staan centraal en met onze ervaring en know how kunnen wij daar vrijwel altijd invulling aan geven.
Betreft het nu een bruiloft, een receptie, een opening een personeelsfeest, een bedrijfsfeest of een jubileum waarbij een bedrijfscateraar op locatie vereist is, elk evenement kent zijn eigen – vaak speciale – wensen. De partyservice van Van Marle biedt altijd uitkomst omdat wij maatwerk leveren voor zowel particuliere als bedrijfscatering.

Alle catering thuis bezorgd in Wageningen

Gemak dient de mens. Indien u gebruikt maakt van onze cateringservice in Wageningen, dan bezorgen wij deze gratis bij u thuis of op locatie.
Dagelijks rijdt onze bezorgdienst langs verschillende bedrijven voor een bedrijfscatering en ook wordt de catering thuis bezorgd in Wageningen. Wij bezorgen in Wageningen zowel in het stedelijk gebied als in het landelijk gebied. Zowel de warme als de koude catering worden gratis aan huis bezorgd.
De verschillen in prijzen vindt u terug in het bestelproces.

Gemakkelijk online catering bestellen in Wageningen

In onze webshop kunt u snel en gemakkelijk catering bestellen in Wageningen. Bekijk eens rustig het assortiment wat wij aan catering te bieden hebben en neem meteen een kijkje bij onze verhuur. Wanneer u vragen heeft, kunt u ons even vrijblijvend bellen of mailen. Met het online bestellen van de catering via onze site zullen onze medewerkers u graag helpen.
Zodra u de catering heeft besteld ontvangt u van ons direct een bevestiging van uw bestelling.