• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

De lekkerste salades online bestellen!

Houdt u binnenkort een feestje en wilt u uw gasten verrassen met de lekkerste salades? Wilt u profiteren van het gemak van online bestellen? Dan bent u bij UITGEKOOKT Van Marle aan het juiste adres. Als team van UITGEKOOKT Van Marle weten wij als geen ander wat een salade onweerstaanbaar maakt. Daarom werken wij alleen met de lekkerste ingrediënten die vers van het land komen. In combinatie met de culinaire kwaliteiten van onze chef-koks levert dat een smaaksensatie op om nooit te vergeten. En het leuke is dat u al die overheerlijke salades gewoon via onze website kunt bestellen!

Salades voor uw buffet én bbq

U kunt bij ons terecht voor tal van salades variërend van een heerlijke Ardenner salade tot en met een Toscaanse salade met die heerlijke Italiaanse allure. Al onze salades zijn met passie en zorg bereid. Daarvoor gebruiken wij alleen verse ingrediënten. Bovendien zijn onze salades geschikt voor tal van gebruiksdoelen. Voor een chique buffet bijvoorbeeld, maar ook voor een laagdrempelige bbq. Één ding is zeker: wat voor salade u ook kiest, het zal gegarandeerd in de smaak vallen bij uw gasten!

Niet alleen salade, maar ook complete catering

Salades zijn een belangrijk onderdeel van de complete catering, maar wat is een salade zonder de aanwezigheid van lekkere bijpassende gerechten? Als maaltijdbegeleider pur-sang vráágt een salade simpelweg om een goed stuk vlees of vis, smaakvolle side-dishes en een feestelijk dessert als afsluiter. Bij UITGEKOOKT Van Marle regelen we het allemaal voor u. Wij zijn namelijk een volwaardige cateraar die de complete catering voor uw feestje verzorgt. Van de hapjes tot het complete buffet en alles daaromheen! Handig toch, zo’n partij die alles tot in de puntjes voor u regelt?!

Wilt u inventariseren wat de mogelijkheden zijn of vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel dan met 038 3312999 Wij helpen u graag verder!