• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Catering in Velp aan huis: Partycateraar Uitgekookt

Partycateraar Van Marle, Uitgekookt, is al jaren een begrip op het gebied van catering in Velp. Wij bieden een breed assortiment aan partycatering zoals koude en warme buffetten, hapjes en tapas, bbq catering, gourmet en fondue en High Tea arrangementen. Catering aan huis in Velp.Daarnaast leveren wij ook lunchcatering voor bedrijven. Dit is ideaal voor een broodjeslunch tijdens vergaderingen of als u gasten ontvangt.
Op het gebied van Live Cooking bieden wij verschillende mogelijkheden. Een van onze top koks komt dan bij u thuis of op locatie live alle producten vers voor u bereiden. Wanneer een goedkope cateraar aan huis zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. U krijgt een mooi buffet waarvoor u niet te veel betaalt. Wij leveren culinaire buffetten tegen concurrerende prijzen.
Catering aan huis of op locatie nodig? De cateringservice van Van Marle biedt uitkomst. Elke dag rijdt onze bezorgdienst door de regio Velp om de catering te bezorgen.

Warm en koud buffet en stamppotbuffetten

Net als alle overige buffet catering bezorgen wij onze warme en koude buffetten en onze stamppotbuffetten in Velp gratis aan huis. Bij onze Plaattaart-300x200buffetten kunt u natuurlijk kiezen voor een van de traditionele stamppotbuffetten zoals boerenkool, hutspot of zuurkool maar wij hebben ook heerlijke stamppotten met een verrassende twist zoals stamppot paksoi, stamppot rucola of een echte Zwitserse stamppot. Wij spreken van te voren met u een tijdstip af waarop de buffet catering in Velp wordt bezorgd. U kunt snel en gemakkelijk in de webshop een stamppotbuffet in Velp bestellen en zo uw gasten verrassen.

Salade catering bestellen

Een dagverse salade bestellen? Van Marle, Uitgekookt, is dé specialist op het gebied van salade catering in Velp. U kiest bij ons uit een breed assortiment gezonde dagverse salades die uitsluitend zijn gemaakt van verse streekproducten. Onze salades zijn dus niet alleen erg lekker maar ook nog eens erg voedzaam en gezond! Onze koks maken de heerlijke dagverse salades in onze eigen keuken. En wij bezorgen de salade catering in Velp geheel gratis.

Hapjes en tapas catering in Velp

Heeft u hapjes nodig voor uw verjaardag, uw bedrijfsfeest of een jubileum? Bestel dan uw hapjes snel en eenvoudig online bij Van Marle, Uitgekookt. Al onze hapjes en tapas catering in Velp wordt geheel gratis bezorgd!
Van basic hapjes tot extra luxe hapjes of amuses: met elk budget kunt u bij ons terecht voor onze hapjes en tapas catering. Steeds meer mensen weten ons te vinden voor onze hapjes en tapas catering in Velp!

Gourmet en fondue

Wilt u lekker gourmetten of fonduen maar heeft geen zin in alle rompslomp eromheen? Dan kunt u een van onze gourmet en fondue catering arrangementen bestellen. Wij bezorgen de gourmet en fondue catering in Velp gratis aan huis.
Alles wat u moet doen is online bestellen: wij zorgen dat het wordt geregeld. Makkelijker kunnen we de gourmet en fondue catering in Velp voor u niet maken.

High Tea in Velp aan huis

Heeft u wel eens genoten van een heerlijke High Tea in Velp aan huis? De High Tea arrangementen van Van Marle zijn ideaal om een High Tea in Velp aan huis of op locatie te organiseren. Meestal is het maken van een High Tea een hele klus en wij nemen u graag dit werk uit handen. De kosten van een High Tea aan huis in Velp vallen vaak enorm mee. Wij hebben voor elk budget een passend High Tea arrangement. Vraag gerust een offerte aan voor een High Tea arrangement.

Partyservice voor elk feestje: bedrijfscatering en particulier

Wij bieden partyservice in Velp zoals u dat graag wilt: partyservice op maat dus. In goed overleg is namelijk heel veel mogelijk en is van alles aan te passen. Uw wensen staan centraal en met onze ervaring en know how kunnen wij daar vrijwel altijd invulling aan geven.
Elk personeelsfeest, bedrijfsfeest en jubileum, elke bruiloft, receptie en opening waarbij een bedrijfscateraar op locatie vereist is, kent zijn eigen – vaak speciale – wensen. De partyservice van Van Marle, Uitgekookt, biedt altijd uitkomst omdat wij maatwerk leveren voor zowel particuliere als bedrijfscatering.

Alle catering thuis bezorgd in Velp

Gemak dient de mens. Indien u gebruikt maakt van onze cateringservice in Velp, dan bezorgen wij deze gratis bij u thuis of op locatie.
Dagelijks rijdt onze bezorgdienst langs verschillende bedrijven voor een bedrijfscatering en ook wordt de catering thuis bezorgd in Velp. Wij bezorgen in Velp, Rheden en Dieren. Zowel de warme als de koude catering worden gratis aan huis bezorgd.
In het bestelproces vindt u de verschillen in prijzen terug.

Gemakkelijk online catering bestellen in Velp

Catering bestellen in Velp kunt u snel en eenvoudig in onze webshop. Bekijk eens rustig het assortiment wat wij aan catering bieden en vergeet dan vooral niet bij onze verhuur te kijken. Als u vragen heeft, kunt u altijd vrijblijvend bellen of mailen. Onze medewerkers zitten klaar om u te helpen met het online bestellen van de catering via onze site. U ontvangt u van ons direct een bevestiging van uw bestelling zodra u de catering heeft besteld.