• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Catering in Vaassen aan huis: Partycateraar Uitgekookt

Partycateraar Van Marle, Uitgekookt, is al jaren een begrip op het gebied van catering in Vaassen. Wij bieden een breed assortiment aan partycatering zoals koude en warme buffetten, hapjes en tapas, bbq catering, gourmet en fondue en High Tea arrangementen. OokCatering aan huis in Vaassen verzorgen wij lunchcatering voor bedrijven: de ideale broodjeslunch tijdens vergaderingen of als u gasten ontvangt.
Op het gebied van Live Cooking bieden wij verschillende mogelijkheden. Hierbij komt een van onze top koks bij u thuis of op locatie live alle producten vers voor u bereiden.
Wanneer een goedkope cateraar aan huis zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. U krijgt een mooi buffet waarvoor u niet te veel betaalt. Tegen concurrerende prijzen leveren wij culinaire buffetten.
Catering aan huis of op locatie nodig? Van Marle cateringservice biedt uitkomst. Elke dag rijdt onze bezorgdienst door de regio Vaassen om de catering te bezorgen.

Warm en koud buffet en stamppotbuffetten

Wij bezorgen onze warme en koude buffetten en onze stamppotbuffetten in Vaassen en ook alle overige buffet catering gratis aan huis. Bij onze Plaattaart-300x200buffetten maakt u een keuze uit traditionele stamppotbuffetten zoals boerenkool, zuurkool of hutspot en stamppotten met een verrassende twist zoals stamppot paksoi, stamppot rucola of een jodelend lekkere Zwitserse stamppot. Van te voren spreken wij met u een tijdstip af waarop de buffet catering in Vaassen wordt bezorgd. U kunt snel en gemakkelijk in de webshop een stamppotbuffet in Vaassen bestellen en zo uw gasten verrassen.

Salade catering bestellen

Een dagverse salade bestellen? Van Marle, Uitgekookt, is dé specialist op het gebied van salade catering in Vaassen.
Wij bieden een breed assortiment aan gezonde dagverse salades die uitsluitend uit verse streekproducten bestaan. Behalve erg lekker zijn onze salades zijn dus ook voedzaam en gezond! Onze heerlijke dagverse salades komen uit onze eigen keuken. En de bezorging van de salade catering in Vaassen is geheel gratis.

Hapjes en tapas catering in Vaassen

Heeft u hapjes nodig voor een jubileum, een bedrijfsfeest of een verjaardag? Maak dan gebruik van de dan online bestelmogelijkheid bij Van Marle, Uitgekookt. Al onze hapjes en tapas catering in Vaassen wordt geheel gratis bezorgd!
Amuses, extra luxe hapjes, of eenvoudiger basic hapjes: onze hapjes en tapas catering is beschikbaar voor elk budget. Niet voor niets weten steeds meer mensen ons te vinden voor hapjes en tapas catering in Vaassen!

Gourmet en fondue

Stel, u wilt u lekker gourmetten of fonduen, maar u heeft geen zin in alle rompslomp eromheen. Dan kunt u een van onze gourmet en fondue catering arrangementen bestellen. Wij bezorgen de gourmet en fondue catering in Vaassen gratis aan huis.
U hoeft alleen maar online te bestellen: wij regelen dan de rest. Makkelijker kunnen we de gourmet en fondue catering in Vaassen voor u niet maken.

High Tea in Vaassen aan huis

Heeft u wel eens genoten van een heerlijke High Tea in Vaassen aan huis? De High Tea arrangementen van Uitgekookt zijn ideaal om een High Tea in Vaassen aan huis of op locatie te organiseren. Het maken van een High Tea is meestal een hele klus en wij nemen u graag dit werk uit handen. De kosten van een High Tea aan huis in Vaassen vallen vaak enorm mee. Wij hebben een passend High Tea arrangement voor elk budget. Vraag gerust een offerte aan voor een High Tea arrangement.

Partyservice voor elk feestje: bedrijfscatering en particulier

Wij bieden partyservice in Vaassen zoals u dat graag wilt: partyservice op maat dus. In goed overleg is namelijk heel veel mogelijk en is van alles aan te passen. Uw wensen staan centraal en met onze ervaring en know how kunnen wij daar vrijwel altijd invulling aan geven.
Betreft het nu een bruiloft, een receptie, een opening een personeelsfeest, een bedrijfsfeest of een jubileum waarbij een bedrijfscateraar op locatie vereist is, elk evenement kent zijn eigen – vaak speciale – wensen. De partyservice van Van Marle, Uitgekookt, biedt altijd uitkomst omdat wij maatwerk leveren voor zowel particuliere als bedrijfscatering.

Alle catering thuis bezorgd in Vaassen

Gemak dient de mens. Indien u gebruikt maakt van onze cateringservice in Vaassen, dan bezorgen wij deze gratis bij u thuis of op locatie.
Dagelijks rijdt onze bezorgdienst langs verschillende bedrijven voor een bedrijfscatering en ook wordt de catering thuis bezorgd in Vaassen. Wij bezorgen in Vaassen in de volgende wijken: De Hegge, De Jonas, Geerstraat, Hafkamp, Kortenbroek, ’t Laar, Niersen, Vaassense Broek en De Uulenberg en in de omliggende gebieden. Zowel de warme als de koude catering worden gratis aan huis bezorgd.
In het bestelproces vindt u de verschillen in prijzen terug.

Gemakkelijk online catering bestellen in Vaassen

Catering bestellen in Vaassen gaat snel en eenvoudig in onze webshop. Loop eens rustig door het assortiment wat wij aan catering bieden en neem zeker ook een kijkje bij onze verhuur. Als u vragen heeft, kunt u altijd vrijblijvend bellen of mailen. Onze medewerkers helpen u graag met het online bestellen van de catering via onze site.
U ontvangt u van ons direct een bevestiging van uw bestelling zodra u de catering heeft besteld.