• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Catering in Steenwijk aan huis: Partycateraar Uitgekookt

Partycateraar Van Marle, Uitgekookt, is al jaren een begrip op het gebied van catering in Steenwijk. Wij bieden een breed assortiment aan partycatering zoals koude en warme buffetten, hapjes en tapas, bbq catering, gourmet en fondue en High Tea arrangementen. Ook Catering aan huis in Steenwijk verzorgen wij lunchcatering voor bedrijven: de ideale broodjeslunch tijdens vergaderingen of als u gasten ontvangt.
Op het gebied van Live Cooking bieden wij verschillende mogelijkheden. Bij Live Cooking komt een van onze top koks bij u thuis of op locatie live alle producten vers voor u bereiden.
Wanneer u op zoek bent naar een goedkope cateraar aan huis omdat u niet te veel geld wilt uitgeven maar toch een mooi buffet wilt, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren culinaire buffetten tegen concurrerende prijzen.
Catering aan huis of op locatie nodig? Van Marle cateringservice biedt uitkomst. Elke dag rijdt onze bezorgdienst door de regio Steenwijk om de catering te bezorgen.

Warm en koud buffet en stamppotbuffetten

Net als alle overige buffet catering bezorgen wij onze warme en koude buffetten en onze stamppotbuffetten in Steenwijk gratis aan huis. Bij onzePlaattaart-300x200 buffetten kunt u natuurlijk kiezen voor een van de traditionele stamppotbuffetten zoals boerenkool, hutspot of zuurkool maar wij hebben ook heerlijke stamppotten met een verrassende twist zoals stamppot paksoi, stamppot rucola of een echte Zwitserse stamppot. Wij spreken van te voren een tijdstip met u af waarop wij de buffet catering in Steenwijk bezorgen. Bestel snel en gemakkelijk in de webshop een stamppotbuffet in Steenwijk en verras uw gasten ermee.

Salade catering bestellen

Een dagverse salade bestellen? Uitgekookt, Van Marle, is dé specialist op het gebied van salade catering in Steenwijk.
Bij ons kiest u uit een breed assortiment gezonde dagverse salades die uitsluitend bestaan uit verse streekproducten. Onze salades zijn dus niet alleen erg lekker maar ook nog eens erg voedzaam en gezond! Al onze heerlijke dagverse salades worden in onze eigen keuken bereid. De bezorging van de salade catering in Steenwijk is helemaal gratis.

Hapjes en tapas catering in Steenwijk

Heeft u hapjes nodig voor een jubileum, een bedrijfsfeest of een verjaardag? Maak dan gebruik van de dan online bestelmogelijkheid bij Van Marle, Uitgekookt. Al onze hapjes en tapas catering in Steenwijk wordt geheel gratis bezorgd!
Amuses, extra luxe hapjes, of eenvoudiger basic hapjes: met elk budget kunt u bij ons terecht voor onze hapjes en tapas catering. Niet voor niets weten steeds meer mensen ons te vinden voor hapjes en tapas catering in Steenwijk!

Gourmet en fondue

Wilt u lekker gourmetten of fonduen maar heeft geen zin in alle rompslomp eromheen? Dan kunt u een van onze gourmet en fondue catering arrangementen bestellen. Wij bezorgen de gourmet en fondue catering in Steenwijk gratis aan huis.
Alles wat u moet doen is online bestellen: wij zorgen dat het wordt geregeld. Makkelijker kunnen we de gourmet en fondue catering in Steenwijk voor u niet maken.

High Tea in Steenwijk aan huis

Heeft u wel eens genoten van een heerlijke High Tea in Steenwijk aan huis? De High Tea arrangementen van Van Marle, Uitgekookt, zijn ideaal om een High Tea in Steenwijk aan huis of op locatie te organiseren. Meestal is het maken van een High Tea een hele klus en wij nemen u graag dit werk uit handen. De kosten van een High Tea aan huis in Steenwijk vallen vaak enorm mee. Wij hebben voor elk budget een passend High Tea arrangement. Vraag gerust een offerte aan voor een High Tea arrangement.

Partyservice voor elk feestje: bedrijfscatering en particulier

Wij bieden partyservice in Steenwijk op maat: partyservice zoals u dat graag ziet. In goed overleg is namelijk van alles aan te passen en is heel veel mogelijk. Uw wensen staan centraal en met onze ervaring en know how kunnen wij daar vrijwel altijd invulling aan geven.
Elke bruiloft, receptie en opening, elk personeelsfeest, bedrijfsfeest en jubileum waarbij een bedrijfscateraar op locatie vereist is, kent zijn eigen – vaak speciale – wensen. De partyservice van Van Marle biedt altijd uitkomst omdat wij maatwerk leveren voor zowel particuliere als bedrijfscatering.

Alle catering thuis bezorgd in Steenwijk

Gemak dient de mens. Indien u gebruikt maakt van onze cateringservice in Steenwijk, dan bezorgen wij deze gratis bij u thuis of op locatie.
Dagelijks rijdt onze bezorgdienst langs verschillende bedrijven voor een bedrijfscatering en ook wordt de catering thuis bezorgd in Steenwijk. In Steenwijk bezorgen wij onder meer in de volgende wijken: Beitel, Clingenborgh, Oostwijken, Steenwijk – Centrum, De Gagels, Stationsbuurt, Torenlanden, Steenwijkerdiep, Oostermeenthe, Woldmeenthe, Dennenallee, Steenwijk – West, Kornputkwartier en Bergstein. Zowel de warme als de koude catering worden gratis aan huis bezorgd.
De verschillen in prijzen vindt u terug in het bestelproces.

Gemakkelijk online catering bestellen in Steenwijk

Catering bestellen in Steenwijk kunt u snel en eenvoudig in onze webshop. Bekijk eens rustig het assortiment wat wij aan catering te bieden hebben en neem meteen een kijkje bij onze verhuur. Indien u vragen heeft, schroom dan niet om vrijblijvend te bellen of te mailen. Onze medewerkers zitten klaar om u te helpen met het online bestellen van de catering via onze site.
Zodra u de catering heeft besteld ontvangt u van ons direct een bevestiging van uw bestelling.