• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Catering in Staphorst aan huis: Partycateraar Uitgekookt

Partycateraar Van Marle, Uitgekookt, is al jaren een begrip op het gebied van catering in Staphorst. Wij bieden een breed assortiment aan partycatering zoals koude en warme buffetten, hapjes en tapas, bbq catering, gourmet en fondue en High Tea arrangementen. Catering aan huis in Staphorst Daarnaast leveren wij ook lunchcatering voor bedrijven. Dit is ideaal voor een broodjeslunch tijdens vergaderingen of als u gasten ontvangt.
Op het gebied van Live Cooking bieden wij verschillende mogelijkheden. Hierbij komt een van onze top koks bij u thuis of op locatie live alle producten vers voor u bereiden.
Voor een goedkope cateraar aan huis, bent u bij ons aan het juiste adres. U wilt een mooi buffet, maar daarvoor niet te veel betalen. Tegen concurrerende prijzen leveren wij culinaire buffetten.
Catering aan huis of op locatie nodig? De cateringservice van Van Marle biedt uitkomst. Dagelijks rijden onze bezorgers door de regio Staphorst om de catering te bezorgen.

Warm en koud buffet en stamppotbuffetten

Wij bezorgen onze warme en koude buffetten en onze stamppotbuffetten in Staphorst en ook alle overige buffet catering gratis aan huis. Bij onzePlaattaart-300x200 buffetten maakt u een keuze uit traditionele stamppotbuffetten zoals boerenkool, zuurkool of hutspot en stamppotten met een verrassende twist zoals stamppot paksoi, stamppot rucola of een jodelend lekkere Zwitserse stamppot. Van te voren spreken wij een tijdstip met u af waarop wij de buffet catering in Staphorst bezorgen. Bestel snel en gemakkelijk in de webshop een stamppotbuffet in Staphorst en verras uw gasten ermee.

Salade catering bestellen

Een dagverse salade bestellen? Uitgekookt, Van Marle, is dé specialist op het gebied van salade catering in Staphorst.
U kiest bij ons uit een breed assortiment gezonde dagverse salades die uitsluitend zijn gemaakt van verse streekproducten. Onze salades zijn dus niet alleen erg lekker maar ook nog eens erg voedzaam en gezond! Wij bereiden onze heerlijke dagverse salades in onze eigen keuken. Wij bezorgen de salade catering in Staphorst helemaal gratis.

Hapjes en tapas catering in Staphorst

Heeft u hapjes nodig voor uw verjaardag, uw bedrijfsfeest of een jubileum? Maak dan gebruik van de dan online bestelmogelijkheid bij Uitgekookt. Onze bezorgservice van alle hapjes en tapas catering in Staphorst is geheel gratis!
Amuses, extra luxe hapjes, of eenvoudiger basic hapjes: onze hapjes en tapas catering is beschikbaar voor elk budget. Steeds meer mensen weten ons te vinden voor onze hapjes en tapas catering in Staphorst!

Gourmet en fondue

Stel, u wilt u lekker gourmetten of fonduen, maar u heeft geen zin in alle rompslomp eromheen. Maak dan gebruik een van onze gourmet en fondue catering arrangementen. Wij bezorgen de gourmet en fondue catering in Staphorst gratis aan huis.
U bestelt online en wij regelen de rest. Makkelijker kunnen we de gourmet en fondue catering in Staphorst voor u niet maken.

High Tea in Staphorst aan huis

Heeft u wel eens genoten van een heerlijke High Tea in Staphorst aan huis? De High Tea arrangementen van Van Marle, Uitgekookt, zijn ideaal om een High Tea in Staphorst aan huis of op locatie te organiseren. Het maken van een High Tea is meestal een hele klus en wij nemen u graag dit werk uit handen. De kosten van een High Tea aan huis in Staphorst vallen vaak enorm mee. Wij hebben een passend High Tea arrangement voor elk budget. Vraag gerust een offerte aan voor een High Tea arrangement.

Partyservice voor elk feestje: bedrijfscatering en particulier

Wij bieden partyservice in Staphorst op maat: partyservice zoals u dat graag ziet. In goed overleg is namelijk van alles aan te passen en is heel veel mogelijk. Uw wensen staan centraal en met onze ervaring en know how kunnen wij daar vrijwel altijd invulling aan geven.
Elk personeelsfeest, bedrijfsfeest en jubileum, elke bruiloft, receptie en opening waarbij een bedrijfscateraar op locatie vereist is, kent zijn eigen – vaak speciale – wensen. De partyservice van Uitgekookt biedt altijd uitkomst omdat wij maatwerk leveren voor zowel particuliere als bedrijfscatering.

Alle catering thuis bezorgd in Staphorst

Gemak dient de mens. Indien u gebruikt maakt van onze cateringservice in Staphorst, dan bezorgen wij deze gratis bij u thuis of op locatie.
Dagelijks rijdt onze bezorgdienst langs verschillende bedrijven voor een bedrijfscatering en ook wordt de catering thuis bezorgd in Staphorst. In Staphorst bezorgen wij onder meer in de volgende wijken: Staphorst, Rouveen, Rouveen-buitengebied, Staphorst-buitengebied, Ijhorst, Punthorst, Lankhorst en Klooster en in de omliggende gebieden. Zowel de warme als de koude catering worden gratis aan huis bezorgd.
In het bestelproces vindt u de verschillen in prijzen terug.

Gemakkelijk online catering bestellen in Staphorst

Catering bestellen in Staphorst kunt u snel en eenvoudig in onze webshop. Bekijk eens rustig het assortiment wat wij aan catering te bieden hebben en neem meteen een kijkje bij onze verhuur. Indien u vragen heeft, schroom dan niet om vrijblijvend te bellen of te mailen. Met het online bestellen van de catering via onze site zullen onze medewerkers u graag helpen.
U ontvangt u van ons direct een bevestiging van uw bestelling zodra u de catering heeft besteld.