• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Catering in Meppel aan huis: Partycateraar Uitgekookt

Partycateraar Van Marle, Uitgekookt, is al jaren een begrip op het gebied van catering in Meppel. Wij bieden een breed assortiment aan partycatering zoals koude en warme buffetten, hapjes en tapas, bbq catering, gourmet en fondue en High Tea arrangemenCatering aan huis in Meppel ten. Daarnaast leveren wij ook lunchcatering voor bedrijven. Dit is ideaal voor een broodjeslunch tijdens vergaderingen of als u gasten ontvangt.
Op het gebied van Live Cooking bieden wij verschillende mogelijkheden. Bij Live Cooking komt een van onze top koks bij u thuis of op locatie live alle producten vers voor u bereiden.
U bent bij ons aan het juiste adres wanneer u een goedkope cateraar aan huis zoekt. U wilt een mooi buffet, maar daarvoor niet te veel betalen. Tegen concurrerende prijzen leveren wij culinaire buffetten.
Catering aan huis of op locatie nodig? Van Marle cateringservice biedt uitkomst. Dagelijks rijden onze bezorgers door de regio om de catering te bezorgen.

Warm en koud buffet en stamppotbuffetten

Wij bezorgen onze warme en koude buffetten en onze stamppotbuffetten in Meppel en ook alle overige buffet catering gratis aan huis. Bij onze Plaattaart-300x200buffetten kunt u natuurlijk kiezen voor een van de traditionele stamppotbuffetten zoals boerenkool, hutspot of zuurkool maar wij hebben ook heerlijke stamppotten met een verrassende twist zoals stamppot paksoi, stamppot rucola of een echte Zwitserse stamppot. Van te voren spreken wij een tijdstip met u af waarop wij de buffet catering in Meppel bezorgen. Bestel snel en gemakkelijk in de webshop een stamppotbuffet in Meppel en verras uw gasten ermee.

Salade catering bestellen

Een dagverse salade bestellen? Uitgekookt, Van Marle, is dé specialist op het gebied van salade catering in Meppel.
Bij ons kiest u uit een breed assortiment gezonde dagverse salades die uitsluitend bestaan uit verse streekproducten. Onze salades zijn dus niet alleen erg lekker maar ook nog eens erg voedzaam en gezond! Wij bereiden onze heerlijke dagverse salades in onze eigen keuken. Wij bezorgen de salade catering in Meppel helemaal gratis.

Hapjes en tapas catering in Meppel

Heeft u hapjes nodig voor uw bedrijfsfeest, een jubileum of een verjaardag? Bestel dan uw hapjes snel en eenvoudig online bij Van Marle, Uitgekookt. Onze bezorgservice van alle hapjes en tapas catering in Meppel is geheel gratis!
Van basic hapjes tot extra luxe hapjes of amuses: onze hapjes en tapas catering is beschikbaar voor elk budget. Steeds meer mensen weten ons te vinden voor onze hapjes en tapas catering in Meppel!

Gourmet en fondue

Stel, u wilt u lekker gourmetten of fonduen, maar u heeft geen zin in alle rompslomp eromheen. Dan kunt u een van onze gourmet en fondue catering arrangementen bestellen. Wij bezorgen de gourmet en fondue catering in Meppel gratis aan huis.
Alles wat u moet doen is online bestellen: wij zorgen dat het wordt geregeld. Makkelijker kunnen we de gourmet en fondue catering in Meppel voor u niet maken.

High Tea in Meppel aan huis

Heeft u wel eens genoten van een heerlijke High Tea in Meppel aan huis? Met een van de High Tea arrangementen van Van Marle, Uitgekookt, organiseert u de ideale High Tea in Meppel aan huis of op locatie. Meestal is het maken van een High Tea een hele klus en wij nemen u graag dit werk uit handen. De kosten van een High Tea aan huis in Meppel vallen vaak enorm mee. Wij hebben voor elk budget een passend High Tea arrangement. Vraag gerust een offerte aan voor een High Tea arrangement.

Partyservice voor elk feestje: bedrijfscatering en particulier

Wij bieden partyservice in Meppel op maat: partyservice zoals u dat graag ziet. In goed overleg is namelijk heel veel mogelijk en is van alles aan te passen. Uw wensen staan centraal en met onze ervaring en know how kunnen wij daar vrijwel altijd invulling aan geven.
Betreft het nu een bruiloft, een receptie, een opening een personeelsfeest, een bedrijfsfeest of een jubileum waarbij een bedrijfscateraar op locatie vereist is, elk evenement kent zijn eigen – vaak speciale – wensen. De partyservice van Uitgekookt biedt altijd uitkomst omdat wij maatwerk leveren voor zowel particuliere als bedrijfscatering.

Alle catering thuis bezorgd in Meppel

Gemak dient de mens. Indien u gebruikt maakt van onze cateringservice in Meppel, dan bezorgen wij deze gratis bij u thuis of op locatie.
Dagelijks rijdt onze bezorgdienst langs verschillende bedrijven voor een bedrijfscatering en ook wordt de catering thuis bezorgd in Meppel. Wij bezorgen in Meppel, Nijeveen en Rogat en in de omliggende gebieden. Zowel de warme als de koude catering worden gratis aan huis bezorgd.
In het bestelproces vindt u de verschillen in prijzen terug.

Gemakkelijk online catering bestellen in Meppel

In onze webshop kunt u snel en eenvoudig catering bestellen in Meppel. Bekijk eens rustig het assortiment wat wij aan catering bieden en vergeet dan vooral niet bij onze verhuur te kijken. Wanneer u vragen heeft, kunt u ons even vrijblijvend bellen of mailen. Onze medewerkers zitten klaar om u te helpen met het online bestellen van de catering via onze site.
Zodra u de catering heeft besteld ontvangt u van ons direct een bevestiging van uw bestelling.