• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Catering in Lunteren aan huis: Partycateraar Uitgekookt

Partycateraar Van Marle, Uitgekookt, is al jaren een begrip op het gebied van catering in Lunteren. Wij bieden een breed assortiment aan partycatering zoals koude en warme buffetten, hapjes en tapas, bbq catering, gourmet en fondue en High Tea arranCatering aan huis in Lunterengementen. Ook verzorgen wij lunchcatering voor bedrijven: de ideale broodjeslunch tijdens vergaderingen of als u gasten ontvangt.
Op het gebied van Live Cooking bieden wij verschillende mogelijkheden. Bij Live Cooking komt een van onze top koks bij u thuis of op locatie live alle producten vers voor u bereiden. Wanneer u op zoek bent naar een goedkope cateraar aan huis omdat u niet te veel geld wilt uitgeven maar toch een mooi buffet wilt, bent u bij ons aan het juiste adres. Tegen concurrerende prijzen leveren wij culinaire buffetten.
Catering aan huis of op locatie nodig? De cateringservice van Van Marle biedt uitkomst. Dagelijks rijden onze bezorgers door de regio Lunteren om de catering te bezorgen.

Warm en koud buffet en stamppotbuffetten

Wij bezorgen onze warme en koude buffetten en onze stamppotbuffetten in Lunteren en ook alle overige buffet catering gratis aan huis. Bij onze Plaattaart-300x200buffetten maakt u een keuze uit traditionele stamppotbuffetten zoals boerenkool, zuurkool of hutspot en stamppotten met een verrassende twist zoals stamppot paksoi, stamppot rucola of een jodelend lekkere Zwitserse stamppot. Van te voren spreken wij een tijdstip met u af waarop wij de buffet catering in Lunteren bezorgen. U kunt snel en gemakkelijk in de webshop een stamppotbuffet in Lunteren bestellen en zo uw gasten verrassen.

Salade catering bestellen

Een dagverse salade bestellen? Van Marle, Uitgekookt, is dé specialist op het gebied van salade catering in Lunteren. U kiest bij ons uit een breed assortiment gezonde dagverse salades die uitsluitend zijn gemaakt van verse streekproducten. Voedzame en gezonde salades dus, die bovenal ook erg lekker zijn! Onze heerlijke dagverse salades komen uit onze eigen keuken. En de bezorging van de salade catering in Lunteren is geheel gratis.

Hapjes en tapas catering in Lunteren

Heeft u hapjes nodig voor uw bedrijfsfeest, een jubileum of een verjaardag? Maak dan gebruik van de dan online bestelmogelijkheid bij Van Marle, Uitgekookt. Onze bezorgservice van alle hapjes en tapas catering in Lunteren is geheel gratis!
Amuses, extra luxe hapjes, of eenvoudiger basic hapjes: onze hapjes en tapas catering is beschikbaar voor elk budget. Niet voor niets weten steeds meer mensen ons te vinden voor hapjes en tapas catering in Lunteren!

Gourmet en fondue

Stel, u wilt u lekker gourmetten of fonduen, maar u heeft geen zin in alle rompslomp eromheen. Bestel dan een van onze gourmet en fondue catering arrangementen. Wij bezorgen de gourmet en fondue catering in Lunteren gratis aan huis.
Als u online bestelt zorgen wij dat het wordt geregeld. Makkelijker kunnen we de gourmet en fondue catering in Lunteren voor u niet maken.

High Tea in Lunteren aan huis

Heeft u wel eens genoten van een heerlijke High Tea in Lunteren aan huis? Met een van de High Tea arrangementen van Uitgekookt organiseert u de ideale High Tea in Lunteren aan huis of op locatie. Het maken van een High Tea is meestal een hele klus en wij nemen u graag dit werk uit handen. De kosten van een High Tea aan huis in Lunteren vallen vaak enorm mee. Wij hebben voor elk budget een passend High Tea arrangement. Vraag gerust een offerte aan voor een High Tea arrangement.

Partyservice voor elk feestje: bedrijfscatering en particulier

Wij bieden partyservice in Lunteren zoals u dat graag wilt: partyservice op maat dus. In goed overleg is namelijk heel veel mogelijk en is van alles aan te passen. Uw wensen staan centraal en met onze ervaring en know how kunnen wij daar vrijwel altijd invulling aan geven.
Betreft het nu een bruiloft, een receptie, een opening een personeelsfeest, een bedrijfsfeest of een jubileum waarbij een bedrijfscateraar op locatie vereist is, elk evenement kent zijn eigen – vaak speciale – wensen. De partyservice van Van Marle, Uitgekookt, biedt altijd uitkomst omdat wij maatwerk leveren voor zowel particuliere als bedrijfscatering.

Alle catering thuis bezorgd in Lunteren

Gemak dient de mens. Indien u gebruikt maakt van onze cateringservice in Lunteren, dan bezorgen wij deze gratis bij u thuis of op locatie.
Dagelijks rijdt onze bezorgdienst langs verschillende bedrijven voor een bedrijfscatering en ook wordt de catering thuis bezorgd in Lunteren. Wij bezorgen in Lunteren en weide omgeving. Zowel de warme als de koude catering worden gratis aan huis bezorgd.
De verschillen in prijzen vindt u terug in het bestelproces.

Gemakkelijk online catering bestellen in Lunteren

In onze webshop kunt u eenvoudig en snel catering bestellen in Lunteren. Loop eens rustig door het assortiment wat wij aan catering bieden en neem zeker ook een kijkje bij onze verhuur. Indien u vragen heeft, schroom dan niet om vrijblijvend te bellen of te mailen. Met het online bestellen van de catering via onze site zullen onze medewerkers u graag helpen. U ontvangt u van ons direct een bevestiging van uw bestelling zodra u de catering heeft besteld.