• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Live cooking voor een ultieme food experience!

Bent u op zoek naar een bijzondere en smaakvolle invulling van uw feest? Kies dan voor een heerlijk live cooking buffet of diner aan huis. Onze koks bereiden alle warme gerechten waar u bij staat. De koude gerechten worden vooraf in onze eigen keuken gemaakt. Zo hebben uw gasten alvast iets lekkers te eten en kunnen ze ondertussen toekijken hoe een echte kok vol passie te werk gaat. Een ware beleving voor alle zintuigen. Het wordt ongetwijfeld dubbel genieten, omdat u de sfeer én het eten kunt proeven.

Waarom een van onze live cooking arrangementen?

De live cooking arrangementen van UITGEKOOKT onderscheiden zich door hun culinaire kwaliteit. Onze chef-kok bereidt real-time de lekkerste gegrilde groenten en sappig zacht gegaard vlees voor u. Om de kwaliteit en de sfeer van live cooking te waarborgen maken onze koks gebruik van de zogenaamde Green Egg. Een topper onder de barbecues. Veel van onze klanten hebben al een Green Egg in de achtertuin staan. Als onze kok hiervan gebruik kan maken, hoeven wij u het gebruik van onze Green Egg niet in rekening te brengen. Heeft u de Green Egg nog niet, dan brengen wij daarvoor een bedrag van € 250,00 in rekening. Dat bedrag is inclusief de transportkosten van deze Green Egg met ‘buitenkeuken’, het onderhoud en de schoonmaakkosten.

Wilt u liever zelf uw buffet samenstellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een live cooking experience op maat regelen wij ook met plezier voor u.

Wij hebben alvast 3 arrangementen voor u samengesteld:

Live cooking buffet: de koks bereiden alle gerechten, u loopt langs het buffet en schept zelf de gerechten op uw bord, waarin u op dat moment zin heeft. De ervaring leert dat dit wat dynamiek aan uw feest geeft, omdat de meeste mensen af en toe van plek wisselen.
Live cooking sharing dinner: de koks bereiden alle gerechten en serveren deze op een schaal per tafel. U zit met een aantal personen aan tafel en verdeelt samen de door de kok gemaakte gerechten over de borden. Zo hoeft u zelf niet langs het buffet te lopen en heeft u de tijd om echt van elkaar te genieten.
Live cooking walking dinner: hierbij gaan we nog een stapje verder. De gerechten worden per gang door onze medewerkers uitgeserveerd. Dit voelt als uiteten in een goed restaurant op de door u gewenste locatie. Lekkerder kunnen we het niet maken, mooier dus wel.