• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Live Cooking experience

Kok aan huis: de ultieme live cooking experience!

Live Cooking Experience: een kok aan huis die alles vers voor u bereidt, zonder dat u de deur uit hoeft. Het gevoel in een top restaurant te zijn, maar toch aan uw eigen keukentafel zitten. Geniet u alleen al bij de gedachte? Dan is de ‘live cooking experience’ van de Uitgekookt iets voor u!

Waarom een privékok laten koken aan huis?

Als u kiest voor een live cooking experience, komt onze chef kok bij u koken aan huis onder het toeziend oog van uw gasten. Dat levert zeker weten enthousiaste reacties op. Maar er zijn nog veel meer redenen om voor een privé kok te kiezen:
1. Een privé kok zorgt voor een stukje vermaak voor uw gasten
2. Een privé kok geeft meer inzicht in de manier waarop uw eten wordt bereid
3. Een privé kok aan huis zorgt voor een laagdrempelige, relaxte sfeer

Als u op zoek bent naar een feestje dat aan deze kenmerken voldoet, dan is een thuiskok zeker weten de juiste keuze voor u!

Onze chef kok aan huis kan nog véél meer…

Een kok aan huis kunt u op heel veel verschillende manier inzetten. U kunt uw gasten bijvoorbeeld verrassen met een walking dinner. Uw thuiskok bereidt dan telkens een nieuw gerechtje dat de gasten in verschillende rondes krijgen voorgeschoteld. Ook de Big green egg is een leuke en originele optie. Zo verandert uw persoonlijke chef kok plotseling in een heuse bbq kok aan huis. Het grote voordeel? U kunt heerlijk genieten van de lekkerste barbecue specialiteiten zonder dat u zelf achter de barbecue hoeft te staan!