• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Catering in Lelystad aan huis: Partycateraar Uitgekookt

Partycateraar Van Marle, Uitgekookt, is al jaren een begrip op het gebied van catering in Lelystad. Wij bieden een breed assortiment aan partycatering zoals koude en warme buffetten, hapjes en tapas, bbq catering, gourmet en fondue en High Tea arrangementeCatering aan huis in Lelystadn. Daarnaast leveren wij ook lunchcatering voor bedrijven. Dit is ideaal voor een broodjeslunch tijdens vergaderingen of als u gasten ontvangt.
Op het gebied van Live Cooking bieden wij verschillende mogelijkheden. Een van onze top koks komt dan bij u thuis of op locatie live alle producten vers voor u bereiden.
Voor een goedkope cateraar aan huis, bent u bij ons aan het juiste adres. U wilt een mooi buffet, maar daarvoor niet te veel betalen. Wij leveren culinaire buffetten tegen concurrerende prijzen.
Catering aan huis of op locatie nodig? Van Marle cateringservice biedt uitkomst. Elke dag rijdt onze bezorgdienst door de regio Lelystad om de catering te bezorgen.

Warm en koud buffet en stamppotbuffetten

Wij bezorgen onze warme en koude buffetten en onze stamppotbuffetten in Lelystad en ook alle overige buffet catering gratis aan huis. Bij onzePlaattaart-300x200 buffetten kunt u kiezen uit traditionele stamppotbuffetten zoals boerenkool, hutspot, zuurkool en stamppotten met een verrassende twist zoals stamppot paksoi, stamppot rucola of een heerlijke Zwitserse stamppot. Wij spreken van te voren met u een tijdstip af waarop de buffet catering in Lelystad wordt bezorgd. Bestel snel en gemakkelijk in de webshop een stamppotbuffet in Lelystad en verras uw gasten ermee.

Salade catering bestellen

Een dagverse salade bestellen? Uitgekookt, Van Marle, is dé specialist op het gebied van salade catering in Lelystad.
Wij bieden een breed assortiment aan gezonde dagverse salades die uitsluitend uit verse streekproducten bestaan. Voedzame en gezonde salades dus, die bovenal ook erg lekker zijn! Onze koks maken de heerlijke dagverse salades in onze eigen keuken. En wij bezorgen de salade catering in Lelystad geheel gratis.

Hapjes en tapas catering in Lelystad

Heeft u hapjes nodig voor uw bedrijfsfeest, een jubileum of een verjaardag? Bestel dan uw hapjes snel en eenvoudig online bij Van Marle, Uitgekookt. Wij bezorgen alle hapjes en tapas catering in Lelystad geheel gratis!
Van basic hapjes tot extra luxe hapjes of amuses: met elk budget kunt u bij ons terecht voor onze hapjes en tapas catering. Niet voor niets weten steeds meer mensen ons te vinden voor hapjes en tapas catering in Lelystad!

Gourmet en fondue

Stel, u wilt u lekker gourmetten of fonduen, maar u heeft geen zin in alle rompslomp eromheen. Maak dan gebruik een van onze gourmet en fondue catering arrangementen. Wij bezorgen de gourmet en fondue catering in Lelystad gratis aan huis.
Alles wat u moet doen is online bestellen: wij zorgen dat het wordt geregeld. Makkelijker kunnen we de gourmet en fondue catering in Lelystad voor u niet maken.

High Tea in Lelystad aan huis

Heeft u wel eens genoten van een heerlijke High Tea in Lelystad aan huis? Met een van de High Tea arrangementen van Uitgekookt organiseert u de ideale High Tea in Lelystad aan huis of op locatie. Het maken van een High Tea is meestal een hele klus en wij nemen u graag dit werk uit handen. De kosten van een High Tea aan huis in Lelystad vallen vaak enorm mee. Wij hebben een passend High Tea arrangement voor elk budget. Vraag gerust een offerte aan voor een High Tea arrangement.

Partyservice voor elk feestje: bedrijfscatering en particulier

Wij bieden partyservice in Lelystad op maat: partyservice zoals u dat graag ziet. In goed overleg is namelijk heel veel mogelijk en is van alles aan te passen. Uw wensen staan centraal en met onze ervaring en know how kunnen wij daar vrijwel altijd invulling aan geven.
Elk personeelsfeest, bedrijfsfeest en jubileum, elke bruiloft, receptie en opening waarbij een bedrijfscateraar op locatie vereist is, kent zijn eigen – vaak speciale – wensen. De partyservice van Van Marle, Uitgekookt, biedt altijd uitkomst omdat wij maatwerk leveren voor zowel particuliere als bedrijfscatering.

Alle catering thuis bezorgd in Lelystad

Gemak dient de mens. Indien u gebruikt maakt van onze cateringservice in Lelystad, dan bezorgen wij deze gratis bij u thuis of op locatie.
Dagelijks rijdt onze bezorgdienst langs verschillende bedrijven voor een bedrijfscatering en ook wordt de catering thuis bezorgd in Lelystad. In Lelystad bezorgen wij onder meer in de volgende wijken: Centrum Noordzijde, Lelystad Noordoost, Lelystad Noordwest, Visvijverbos, Centrum Zuidzijde, Botter-Tjalk-Schoener, Haven-Noordersluis, Lelystad Zuidoost, Stadshart, Lelystad-Zuid Flevopoort, en Oostelijk Buitengebied. Zowel de warme als de koude catering worden gratis aan huis bezorgd.
De verschillen in prijzen vindt u terug in het bestelproces.

Gemakkelijk online catering bestellen in Lelystad

In onze webshop kunt u snel en eenvoudig catering bestellen in Lelystad. Bekijk eens rustig het assortiment wat wij aan catering te bieden hebben en neem meteen een kijkje bij onze verhuur. Indien u vragen heeft, schroom dan niet om vrijblijvend te bellen of te mailen. Onze medewerkers zitten klaar om u te helpen met het online bestellen van de catering via onze site.
U ontvangt u van ons direct een bevestiging van uw bestelling zodra u de catering heeft besteld.