• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Catering in Kampen aan huis: Partycateraar Uitgekookt

Partycateraar Van Marle, Uitgekookt, is al jaren een begrip op het gebied van catering in Kampen. Wij bieden een breed assortiment aan partycatering zoals koude en warme buffetten, hapjes en tapas, bbq catering, gourmet en fondue en High Tea arrangementen. OokCatering aan huis in Kampen verzorgen wij lunchcatering voor bedrijven: de ideale broodjeslunch tijdens vergaderingen of als u gasten ontvangt.
Op het gebied van Live Cooking bieden wij verschillende mogelijkheden. Bij Live Cooking komt een van onze top koks bij u thuis of op locatie live alle producten vers voor u bereiden.
Voor een goedkope cateraar aan huis, bent u bij ons aan het juiste adres. U krijgt een mooi buffet waarvoor u niet te veel betaalt. Wij leveren culinaire buffetten tegen concurrerende prijzen.
Catering aan huis of op locatie nodig? Van Marle cateringservice biedt uitkomst. Elke dag rijdt onze bezorgdienst door de regio om de catering te bezorgen.

Warm en koud buffet en stamppotbuffetten

Wij bezorgen onze warme en koude buffetten en onze stamppotbuffetten in Kampen en ook alle overige buffet catering gratis aan huis. Bij onze Plaattaart-300x200buffetten kunt u natuurlijk kiezen voor een van de traditionele stamppotbuffetten zoals boerenkool, hutspot of zuurkool maar wij hebben ook heerlijke stamppotten met een verrassende twist zoals stamppot paksoi, stamppot rucola of een echte Zwitserse stamppot. Wij spreken van te voren een tijdstip met u af waarop de buffet catering in Kampen wordt bezorgd. Bestel snel en gemakkelijk in de webshop een stamppotbuffet in Kampen en verras uw gasten ermee.

Salade catering bestellen

Een dagverse salade bestellen? Uitgekookt, Van Marle, is dé specialist op het gebied van salade catering in Kampen.
U kiest bij ons uit een breed assortiment gezonde dagverse salades die uitsluitend zijn gemaakt van verse streekproducten. Voedzame en gezonde salades dus, die bovenal ook erg lekker zijn! Onze koks maken de heerlijke dagverse salades in onze eigen keuken. En wij bezorgen de salade catering in Kampen geheel gratis.

Hapjes en tapas catering in Kampen

Heeft u hapjes nodig voor uw bedrijfsfeest, een jubileum of een verjaardag? Bestel dan uw hapjes snel en eenvoudig online bij Uitgekookt. Onze bezorgservice van alle hapjes en tapas catering in Kampen is geheel gratis!
Amuses, extra luxe hapjes, of eenvoudiger basic hapjes: met elk budget kunt u bij ons terecht voor onze hapjes en tapas catering. Niet voor niets weten steeds meer mensen ons te vinden voor hapjes en tapas catering in Kampen!

Gourmet en fondue

Stel, u wilt u lekker gourmetten of fonduen, maar u heeft geen zin in alle rompslomp eromheen. Bestel dan een van onze gourmet en fondue catering arrangementen. Wij bezorgen de gourmet en fondue catering in Kampen gratis aan huis.
Alles wat u moet doen is online bestellen: wij zorgen dat het wordt geregeld. Makkelijker kunnen we de gourmet en fondue catering in Kampen voor u niet maken.

High Tea in Kampen aan huis

Heeft u wel eens genoten van een heerlijke High Tea in Kampen aan huis? Met een van de High Tea arrangementen van Uitgekookt organiseert u de ideale High Tea in Kampen aan huis of op locatie. Het maken van een High Tea is meestal een hele klus en wij nemen u graag dit werk uit handen. De kosten van een High Tea aan huis in Kampen vallen vaak enorm mee. Wij hebben een passend High Tea arrangement voor elk budget. Vraag gerust een offerte aan voor een High Tea arrangement.

Partyservice voor elk feestje: bedrijfscatering en particulier

Wij bieden partyservice in Kampen zoals u dat graag wilt: partyservice op maat dus. In goed overleg is namelijk van alles aan te passen en is heel veel mogelijk. Uw wensen staan centraal en met onze ervaring en know how kunnen wij daar vrijwel altijd invulling aan geven.
Elk personeelsfeest, bedrijfsfeest en jubileum, elke bruiloft, receptie en opening waarbij een bedrijfscateraar op locatie vereist is, kent zijn eigen – vaak speciale – wensen. De partyservice van Van Marle, Uitgekookt, biedt altijd uitkomst omdat wij maatwerk leveren voor zowel particuliere als bedrijfscatering.

Alle catering thuis bezorgd in Kampen

Gemak dient de mens. Indien u gebruikt maakt van onze cateringservice in Kampen, dan bezorgen wij deze gratis bij u thuis of op locatie.
Dagelijks rijdt onze bezorgdienst langs verschillende bedrijven voor een bedrijfscatering en ook wordt de catering thuis bezorgd in Kampen. Wij bezorgen in Kampen, Ijsselmuiden, Zalk, Wilsum, Grafhorst, Kamperveen en ’s-Heerenhoek en in de omliggende gebieden. Zowel de warme als de koude catering worden gratis aan huis bezorgd.
In het bestelproces vindt u de verschillen in prijzen terug.

Gemakkelijk online catering bestellen in Kampen

In onze webshop kunt u eenvoudig en snel catering bestellen in Kampen. Bekijk eens rustig het assortiment wat wij aan catering te bieden hebben en neem meteen een kijkje bij onze verhuur. Indien u vragen heeft, schroom dan niet om vrijblijvend te bellen of te mailen. Met het online bestellen van de catering via onze site zullen onze medewerkers u graag helpen.
Zodra u de catering heeft besteld ontvangt u van ons direct een bevestiging van uw bestelling.