• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Catering in Hengelo aan huis: Partycateraar Uitgekookt

Partycateraar Van Marle, Uitgekookt, is al jaren een begrip op het gebied van catering in Hengelo. Wij bieden een breed assortiment aan partycatering zoals koude en warme buffetten, hapjes en tapas, bbq catering, gourmet en fondue en High Tea arrangCatering aan huis in Hengelo ementen. Ook verzorgen wij lunchcatering voor bedrijven: de ideale broodjeslunch tijdens vergaderingen of als u gasten ontvangt.
Op het gebied van Live Cooking bieden wij verschillende mogelijkheden. Een van onze top koks komt danbij u thuis of op locatie live alle producten vers voor u bereiden.
U bent bij ons aan het juiste adres wanneer u een goedkope cateraar aan huis zoekt. U wilt een mooi buffet, maar daarvoor niet te veel betalen. Tegen concurrerende prijzen leveren wij culinaire buffetten.
Catering aan huis of op locatie nodig? De cateringservice van Van Marle biedt uitkomst. Dagelijks rijden onze bezorgers door de regio om de catering te bezorgen.

Warm en koud buffet en stamppotbuffetten

Net als alle overige buffet catering bezorgen wij onze warme en koude buffetten en onze stamppotbuffetten in Hengelo gratis aan huis. Bij onze Plaattaart-300x200buffetten kunt u kiezen uit traditionele stamppotbuffetten zoals boerenkool, hutspot, zuurkool en stamppotten met een verrassende twist zoals stamppot paksoi, stamppot rucola of een heerlijke Zwitserse stamppot. Van te voren spreken wij met u een tijdstip af waarop de buffet catering in Hengelo wordt bezorgd. U kunt uw gasten verrassen door snel en gemakkelijk in de webshop een stamppotbuffet in Hengelo te bestellen.

Salade catering bestellen

Een dagverse salade bestellen? Uitgekookt, Van Marle, is dé specialist op het gebied van salade catering in Hengelo.
Bij ons treft u een breed assortiment gezonde dagverse salades aan die uitsluitend zijn gemaakt van verse streekproducten. Voedzame en gezonde salades dus, die bovenal ook erg lekker zijn! Onze heerlijke dagverse salades komen uit onze eigen keuken. En de bezorging van de salade catering in Hengelo is geheel gratis.

Hapjes en tapas catering in Hengelo

Heeft u hapjes nodig voor uw bedrijfsfeest, uw verjaardag of een jubileum? Bestel dan uw hapjes snel en eenvoudig online bij Uitgekookt. Onze bezorgservice van alle hapjes en tapas catering in Hengelo is geheel gratis!
Amuses, extra luxe hapjes, of eenvoudiger basic hapjes: onze hapjes en tapas catering is beschikbaar voor elk budget. Steeds meer mensen weten ons te vinden voor onze hapjes en tapas catering in Hengelo!

Gourmet en fondue

Stel, u wilt u lekker gourmetten of fonduen, maar u heeft geen zin in alle rompslomp eromheen. Maak dan gebruik een van onze gourmet en fondue catering arrangementen. Wij bezorgen de gourmet en fondue catering in Hengelo gratis aan huis.
Alles wat u moet doen is online bestellen: wij zorgen dat het wordt geregeld. Makkelijker kunnen we de gourmet en fondue catering in Hengelo voor u niet maken.

High Tea in Hengelo aan huis

Heeft u wel eens genoten van een heerlijke High Tea in Hengelo aan huis? Met een van de High Tea arrangementen van Van Marle organiseert u de ideale High Tea in Hengelo aan huis of op locatie. Het maken van een High Tea is meestal een hele klus en wij nemen u graag dit werk uit handen. De kosten van een High Tea aan huis in Hengelo vallen vaak enorm mee. Wij hebben een passend High Tea arrangement voor elk budget. Vraag gerust een offerte aan voor een High Tea arrangement.

Partyservice voor elk feestje: bedrijfscatering en particulier

Wij bieden partyservice in Hengelo zoals u dat graag wilt: partyservice op maat dus. In goed overleg is namelijk heel veel mogelijk en is van alles aan te passen. Uw wensen staan centraal en met onze ervaring en know how kunnen wij daar vrijwel altijd invulling aan geven.
Elk personeelsfeest, bedrijfsfeest en jubileum, elke bruiloft, receptie en opening waarbij een bedrijfscateraar op locatie vereist is, kent zijn eigen – vaak speciale – wensen. De partyservice van Van Marle, Uitgekookt, biedt altijd uitkomst omdat wij maatwerk leveren voor zowel particuliere als bedrijfscatering.

Alle catering thuis bezorgd in Hengelo

Gemak dient de mens. Indien u gebruikt maakt van onze cateringservice in Hengelo, dan bezorgen wij deze gratis bij u thuis of op locatie.
Dagelijks rijdt onze bezorgdienst langs verschillende bedrijven voor een bedrijfscatering en ook wordt de catering thuis bezorgd in Hengelo. In Hengelo bezorgen wij onder meer in Binnenstad, Hengelose Es, Woolde, Noord, Hasseler Es, Slangenbeek, Groot Driene, Berflo Es, Wilderinkshoek en Buitengebied (Beckum en Oele). Zowel de warme als de koude catering worden gratis aan huis bezorgd.
De verschillen in prijzen vindt u terug in het bestelproces.

Gemakkelijk online catering bestellen in Hengelo

In onze webshop kunt u gemakkelijk en snel catering bestellen in Hengelo. Bekijk eens rustig het assortiment wat wij aan catering bieden en vergeet dan vooral niet bij onze verhuur te kijken. Indien u vragen heeft, schroom dan niet om vrijblijvend te bellen of te mailen. Onze medewerkers helpen u graag met het online bestellen van de catering via onze site.
U ontvangt u van ons direct een bevestiging van uw bestelling zodra u de catering heeft besteld.