• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Catering in Hattem aan huis: Partycateraar Uitgekookt

Partycateraar Van Marle, Uitgekookt, is al jaren een begrip op het gebied van catering in Hattem. Wij bieden een breed assortiment aan partycatering zoals koude en warme buffetten, hapjes en tapas, bbq catering, gourmet en fondue en High Tea arrangementen. Catering aan huis in Hattem Daarnaast leveren wij ook lunchcatering voor bedrijven. Dit is ideaal voor een broodjeslunch tijdens vergaderingen of als u gasten ontvangt.
Op het gebied van Live Cooking bieden wij verschillende mogelijkheden. Een van onze top koks komt dan bij u thuis of op locatie live alle producten vers voor u bereiden.
Voor een goedkope cateraar aan huis, bent u bij ons aan het juiste adres. U krijgt een mooi buffet waarvoor u niet te veel betaalt. Tegen concurrerende prijzen leveren wij culinaire buffetten.
Catering aan huis of op locatie nodig? De cateringservice van Uitgekookt biedt uitkomst. Dagelijks rijden onze bezorgers door de regio Hattem om de catering te bezorgen.

Warm en koud buffet en stamppotbuffetten

Wij bezorgen onze warme en koude buffetten en onze stamppotbuffetten in Hattem en ook alle overige buffet catering gratis aan huis. Bij onzePlaattaart-300x200 buffetten kunt u kiezen uit traditionele stamppotbuffetten zoals boerenkool, hutspot, zuurkool en stamppotten met een verrassende twist zoals stamppot paksoi, stamppot rucola of een heerlijke Zwitserse stamppot. Van te voren spreken wij een tijdstip met u af waarop wij de buffet catering in Hattem bezorgen. U kunt uw gasten verrassen door snel en gemakkelijk in de webshop een stamppotbuffet in Hattem te bestellen.

Salade catering bestellen

Een dagverse salade bestellen? Van Marle, Uitgekookt, is dé specialist op het gebied van salade catering in Hattem.
Wij bieden een breed assortiment aan gezonde dagverse salades die uitsluitend uit verse streekproducten bestaan. Onze salades zijn dus niet alleen erg lekker maar ook nog eens erg voedzaam en gezond! Onze koks maken de heerlijke dagverse salades in onze eigen keuken. En wij bezorgen de salade catering in Hattem geheel gratis.

Hapjes en tapas catering in Hattem

Heeft u hapjes nodig voor een jubileum, een verjaardag of een bedrijfsfeest? Bestel dan uw hapjes snel en eenvoudig online bij Uitgekookt. Al onze hapjes en tapas catering in Hattem wordt geheel gratis bezorgd!
Van basic hapjes tot extra luxe hapjes of amuses: met elk budget kunt u bij ons terecht voor onze hapjes en tapas catering. Niet voor niets weten steeds meer mensen ons te vinden voor hapjes en tapas catering in Hattem!

Gourmet en fondue

Wilt u lekker gourmetten of fonduen maar heeft geen zin in alle rompslomp eromheen? Bestel dan een van onze gourmet en fondue catering arrangementen. Wij bezorgen de gourmet en fondue catering in Hattem gratis aan huis.
Als u online bestelt zorgen wij dat het wordt geregeld. Makkelijker kunnen we de gourmet en fondue catering in Hattem voor u niet maken.

High Tea in Hattem aan huis

Heeft u wel eens genoten van een heerlijke High Tea in Hattem aan huis? De High Tea arrangementen van Van Marle, Uitgekookt, zijn ideaal om een High Tea in Hattem aan huis of op locatie te organiseren. Meestal is het maken van een High Tea een hele klus en wij nemen u graag dit werk uit handen. De kosten van een High Tea aan huis in Hattem vallen vaak enorm mee. Wij hebben voor elk budget een passend High Tea arrangement. Vraag gerust een offerte aan voor een High Tea arrangement.

Partyservice voor elk feestje: bedrijfscatering en particulier

Wij bieden partyservice in Hattem zoals u dat graag wilt: partyservice op maat dus. In goed overleg is namelijk heel veel mogelijk en is van alles aan te passen. Uw wensen staan centraal en met onze ervaring en know how kunnen wij daar vrijwel altijd invulling aan geven.
Elke bruiloft, receptie en opening, elk personeelsfeest, bedrijfsfeest en jubileum waarbij een bedrijfscateraar op locatie vereist is, kent zijn eigen – vaak speciale – wensen. De partyservice van Van Marle, Uitgekookt, biedt altijd uitkomst omdat wij maatwerk leveren voor zowel particuliere als bedrijfscatering.

Alle catering thuis bezorgd in Hattem

Gemak dient de mens. Indien u gebruikt maakt van onze cateringservice in Hattem, dan bezorgen wij deze gratis bij u thuis of op locatie.
Dagelijks rijdt onze bezorgdienst langs verschillende bedrijven voor een bedrijfscatering en ook wordt de catering thuis bezorgd in Hattem Wij bezorgen in Hattem in de volgende wijken: Hattem, Polder Hattem en Molecaten en in de omliggende gebieden. Zowel de warme als de koude catering worden gratis aan huis bezorgd.
De verschillen in prijzen vindt u terug in het bestelproces.

Gemakkelijk online catering bestellen in Hattem

Catering bestellen in Hattem kunt u snel en eenvoudig in onze webshop. Loop eens rustig door het assortiment wat wij aan catering bieden en neem zeker ook een kijkje bij onze verhuur. Indien u vragen heeft, schroom dan niet om vrijblijvend te bellen of te mailen. Onze medewerkers zitten klaar om u te helpen met het online bestellen van de catering via onze site.
Zodra u de catering heeft besteld ontvangt u van ons direct een bevestiging van uw bestelling.