• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Catering in Harderwijk aan huis: Partycateraar Uitgekookt

Partycateraar Van Marle, Uitgekookt, is al jaren een begrip op het gebied van catering in Harderwijk. Wij bieden een breed assortiment aan partycatering zoals koude en warme buffetten, hapjes en tapas, bbq catering, gourmet en fondue en High Tea arrangementCatering aan huis in Harderwijk en. Ook verzorgen wij lunchcatering voor bedrijven: de ideale broodjeslunch tijdens vergaderingen of als u gasten ontvangt.
Op het gebied van Live Cooking bieden wij verschillende mogelijkheden. Hierbij komt een van onze top koks bij u thuis of op locatie live alle producten vers voor u bereiden.
U bent bij ons aan het juiste adres wanneer u een goedkope cateraar aan huis zoekt. U wilt een mooi buffet, maar daarvoor niet te veel betalen. Wij leveren culinaire buffetten tegen concurrerende prijzen.
Catering aan huis of op locatie nodig? Van Marle cateringservice biedt uitkomst. Dagelijks rijden onze bezorgers door de regio Harderwijk om de catering te bezorgen.

Warm en koud buffet en stamppotbuffetten

Net als alle overige buffet catering bezorgen wij onze warme en koude buffetten en onze stamppotbuffetten in Harderwijk gratis aan huis. Bij Plaattaart-300x200onze buffetten maakt u een keuze uit traditionele stamppotbuffetten zoals boerenkool, zuurkool of hutspot en stamppotten met een verrassende twist zoals stamppot paksoi, stamppot rucola of een jodelend lekkere Zwitserse stamppot. Wij spreken van te voren met u een tijdstip af waarop de buffet catering in Harderwijk wordt bezorgd. U kunt uw gasten verrassen door snel en gemakkelijk in de webshop een stamppotbuffet in Harderwijk te bestellen.

Salade catering bestellen

Een dagverse salade bestellen? Van Marle, Uitgekookt, is dé specialist op het gebied van salade catering in Harderwijk.
Bij ons kiest u uit een breed assortiment gezonde dagverse salades die uitsluitend bestaan uit verse streekproducten. Voedzame en gezonde salades dus, die bovenal ook erg lekker zijn! Onze heerlijke dagverse salades komen uit onze eigen keuken. En de bezorging van de salade catering in Harderwijk is geheel gratis.

Hapjes en tapas catering in Harderwijk

Heeft u hapjes nodig voor een jubileum, een verjaardag of een bedrijfsfeest? Maak dan gebruik van de dan online bestelmogelijkheid bij Van Marle, Uitgekookt. Wij bezorgen alle hapjes en tapas catering in Harderwijk geheel gratis!
Van basic hapjes tot extra luxe hapjes of amuses: met elk budget kunt u bij ons terecht voor onze hapjes en tapas catering. Niet voor niets weten steeds meer mensen ons te vinden voor hapjes en tapas catering in Harderwijk!

Gourmet en fondue

Stel, u wilt u lekker gourmetten of fonduen, maar u heeft geen zin in alle rompslomp eromheen. Maak dan gebruik een van onze gourmet en fondue catering arrangementen. Wij bezorgen de gourmet en fondue catering in Harderwijk gratis aan huis.
U bestelt online en wij regelen de rest. Makkelijker kunnen we de gourmet en fondue catering in Harderwijk voor u niet maken.

High Tea in Harderwijk aan huis

Heeft u wel eens genoten van een heerlijke High Tea in Harderwijk aan huis? De High Tea arrangementen van Uitgekookt zijn ideaal om een High Tea in Harderwijk aan huis of op locatie te organiseren. Meestal is het maken van een High Tea een hele klus en wij nemen u graag dit werk uit handen. De kosten van een High Tea aan huis in Harderwijk vallen vaak enorm mee. Wij hebben een passend High Tea arrangement voor elk budget. Vraag gerust een offerte aan voor een High Tea arrangement.

Partyservice voor elk feestje: bedrijfscatering en particulier

Wij bieden partyservice in Harderwijk op maat: partyservice zoals u dat graag ziet. In goed overleg is namelijk heel veel mogelijk en is van alles aan te passen. Uw wensen staan centraal en met onze ervaring en know how kunnen wij daar vrijwel altijd invulling aan geven.
Betreft het nu een bruiloft, een receptie, een opening een personeelsfeest, een bedrijfsfeest of een jubileum waarbij een bedrijfscateraar op locatie vereist is, elk evenement kent zijn eigen – vaak speciale – wensen. De partyservice van Van Marle biedt altijd uitkomst omdat wij maatwerk leveren voor zowel particuliere als bedrijfscatering.

Alle catering thuis bezorgd in Harderwijk

Gemak dient de mens. Indien u gebruikt maakt van onze cateringservice in Harderwijk, dan bezorgen wij deze gratis bij u thuis of op locatie.
Dagelijks rijdt onze bezorgdienst langs verschillende bedrijven voor een bedrijfscatering en ook wordt de catering thuis bezorgd in Harderwijk. Wij bezorgen in Harderwijk in de volgende wijken: Binnenstad, Waterfront, Zeebuurt, Friese Gracht, Stadsdennen, Sypel, Weiburg, Stadsweiden, Slingerbos, Tweelingstad, Frankrijk, Drielanden en in het buitengebied van Harderwijk. Ook bezorgen wij in Hierden en het buitengebied van Hierden. Zowel de warme als de koude catering worden gratis aan huis bezorgd.
De verschillen in prijzen vindt u terug in het bestelproces.

Gemakkelijk online catering bestellen in Harderwijk

In onze webshop kunt u eenvoudig en snel catering bestellen in Harderwijk. Bekijk eens rustig het assortiment wat wij aan catering te bieden hebben en neem meteen een kijkje bij onze verhuur. Als u vragen heeft, kunt u altijd vrijblijvend bellen of mailen. Onze medewerkers zitten klaar om u te helpen met het online bestellen van de catering via onze site.
U ontvangt u van ons direct een bevestiging van uw bestelling zodra u de catering heeft besteld.