• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Catering in Epe aan huis: Partycateraar Uitgekookt

Partycateraar Van Marle, Uitgekookt, is al jaren een begrip op het gebied van catering in Epe. Wij bieden een breed assortiment aan partycatering zoals koude en warme buffetten, hapjes en tapas, bbq catering, gourmet en fondue en High Tea arrangementen. Ook Catering aan huis in Epe verzorgen wij lunchcatering voor bedrijven: de ideale broodjeslunch tijdens vergaderingen of als u gasten ontvangt.
Op het gebied van Live Cooking bieden wij verschillende mogelijkheden. Een van onze top koks komt dan bij u thuis of op locatie live alle producten vers voor u bereiden.
Wanneer een goedkope cateraar aan huis zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. U krijgt een mooi buffet waarvoor u niet te veel betaalt. Wij leveren culinaire buffetten tegen concurrerende prijzen.
Catering aan huis of op locatie nodig? De cateringservice van Van Marle biedt uitkomst. Elke dag rijdt onze bezorgdienst door de regio Epe om de catering te bezorgen.

Warm en koud buffet en stamppotbuffetten

Wij bezorgen onze warme en koude buffetten en onze stamppotbuffetten in Epe en ook alle overige buffet catering gratis aan huis. Bij onze Plaattaart-300x200buffetten kunt u kiezen uit traditionele stamppotbuffetten zoals boerenkool, hutspot, zuurkool en stamppotten met een verassende twist zoals stamppot paksoi, stamppot rucola of een heerlijke Zwitserse stamppot. Wij spreken van te voren met u een tijdstip af waarop wij de buffet catering in Epe bezorgen. U kunt uw gasten verrassen door snel en gemakkelijk in de webshop een stamppotbuffet in Epe te bestellen.

Salade catering bestellen

Een dagverse salade bestellen? Uitgekookt, Van Marle, is dé specialist op het gebied van salade catering in Epe.
Bij ons kiest u uit een breed assortiment gezonde dagverse salades die uitsluitend bestaan uit verse streekproducten. Behalve erg lekker zijn onze salades zijn dus ook gezond en voedzaam! Wij bereiden onze heerlijke dagverse salades in onze eigen keuken. Wij bezorgen de salade catering in Epe helemaal gratis.

Hapjes en tapas catering in Epe

Heeft u hapjes nodig voor een jubileum, een bedrijfsfeest of een verjaardag? Maak dan gebruik van de dan online bestelmogelijkheid bij Van Marle, Uitgekookt. Onze bezorgservice van alle hapjes en tapas catering in Epe is geheel gratis!
Amuses, extra luxe hapjes, of eenvoudiger basic hapjes: met elk budget kunt u bij ons terecht voor onze hapjes en tapas catering. Steeds meer mensen weten ons te vinden voor onze hapjes en tapas catering in Epe!

Gourmet en fondue

Stel, u wilt u lekker gourmetten of fonduen, maar u heeft geen zin in alle rompslomp eromheen. Dan kunt u een van onze gourmet en fondue catering arrangementen bestellen. Wij bezorgen de gourmet en fondue catering in Epe gratis aan huis.
Als u online bestelt zorgen wij dat het wordt geregeld. Makkelijker kunnen we de gourmet en fondue catering in Epe voor u niet maken.

High Tea in Epe aan huis

Heeft u wel eens genoten van een heerlijke High Tea in Epe aan huis? Met een van de High Tea arrangementen van Van Marle, Uitgekookt, organiseert u de ideale High Tea in Epe aan huis of op locatie. Meestal is het maken van een High Tea een hele klus en wij nemen u graag dit werk uit handen. De kosten van een High Tea aan huis in Epe vallen vaak enorm mee. Wij hebben voor elk budget een passend High Tea arrangement. Vraag gerust een offerte aan voor een High Tea arrangement.

Partyservice voor elk feestje: bedrijfscatering en particulier

Wij bieden partyservice in Epe zoals u dat graag wilt: partyservice op maat dus. In goed overleg is namelijk van alles aan te passen en is heel veel mogelijk. Uw wensen staan centraal en met onze ervaring en know how kunnen wij daar vrijwel altijd invulling aan geven.
Elk personeelsfeest, bedrijfsfeest en jubileum, elke bruiloft, receptie en opening waarbij een bedrijfscateraar op locatie vereist is, kent zijn eigen – vaak speciale – wensen. De partyservice van Van Marle biedt altijd uitkomst omdat wij maatwerk leveren voor zowel particuliere als bedrijfscatering.

Alle catering thuis bezorgd in Epe

Gemak dient de mens. Indien u gebruikt maakt van onze cateringservice in Epe, dan bezorgen wij deze gratis bij u thuis of op locatie.
Dagelijks rijdt onze bezorgdienst langs verschillende bedrijven voor een bedrijfscatering en ook wordt de catering thuis bezorgd in Epe. Wij bezorgen in de dorpen Epe, Vaassen, Emst en Oene en in de omliggende kernen: Boshoek, Dijkhuizen, Geerstraat, Gortel, Hanendorp, De Hegge, Jonas, ’t Laar, Laarstraat, Loobrink, Niersen, De Oosterhof, Schaveren, Tongeren, Vemde, Westendorp, Wijnbergen, Wissel en Zuuk en in de omliggende gebieden. Zowel de warme als de koude catering worden gratis aan huis bezorgd.
De verschillen in prijzen vindt u terug in het bestelproces.

Gemakkelijk online catering bestellen in Epe

In onze webshop kunt u gemakkelijk en snel catering in Epe bestellen. Loop eens rustig door het assortiment wat wij aan catering bieden en neem zeker ook een kijkje bij onze verhuur. Wanneer u vragen heeft, kunt u ons even vrijblijvend bellen of mailen. Onze medewerkers helpen u graag met het online bestellen van de catering via onze site.
Zodra u de catering heeft besteld ontvangt u van ons direct een bevestiging van uw bestelling.