• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Catering in Enschede aan huis: Partycateraar Uitgekookt

Partycateraar Van Marle, Uitgekookt, is al jaren een begrip op het gebied van catering in Enschede. Wij bieden een breed assortiment aan partycatering zoals koude en warme buffetten, hapjes en tapas, bbq catering, gourmet en fondue en High Tea arrangementen. Catering aan huis in Enschede Daarnaast leveren wij ook lunchcatering voor bedrijven. Dit is ideaal voor een broodjeslunch tijdens vergaderingen of als u gasten ontvangt.
Op het gebied van Live Cooking bieden wij verschillende mogelijkheden. Bij Live Cooking komt een van onze top koks bij u thuis of op locatie live alle producten vers voor u bereiden.
U bent bij ons aan het juiste adres wanneer u een goedkope cateraar aan huis zoekt. U wilt een mooi buffet, maar daarvoor niet te veel betalen. Wij leveren culinaire buffetten tegen concurrerende prijzen.
Catering aan huis of op locatie nodig? De cateringservice van Van Marle biedt uitkomst. Elke dag rijdt onze bezorgdienst door de regio Enschede om de catering te bezorgen.

Warm en koud buffet en stamppotbuffetten

Wij bezorgen onze warme en koude buffetten en onze stamppotbuffetten in Enschede en ook alle overige buffet catering gratis aan huis. Bij onze Plaattaart-300x200buffetten kunt u natuurlijk kiezen voor een van de traditionele stamppotbuffetten zoals boerenkool, hutspot of zuurkool maar wij hebben ook heerlijke stamppotten met een verrassende twist zoals stamppot paksoi, stamppot rucola of een echte Zwitserse stamppot. Wij spreken van te voren een tijdstip met u af waarop wij de buffet catering in Enschede bezorgen. U kunt uw gasten verrassen door snel en gemakkelijk in de webshop een stamppotbuffet in Enschede te bestellen.

Salade catering bestellen

Een dagverse salade bestellen? Uitgekookt, Van Marle, is dé specialist op het gebied van salade catering in Enschede.
Bij ons treft u een breed assortiment gezonde dagverse salades aan die uitsluitend zijn gemaakt van verse streekproducten. Behalve erg lekker zijn onze salades zijn dus ook gezond en voedzaam! Wij bereiden onze heerlijke dagverse salades in onze eigen keuken. Wij bezorgen de salade catering in Enschede helemaal gratis.

Hapjes en tapas catering in Enschede

Heeft u hapjes nodig voor een jubileum, een bedrijfsfeest of een verjaardag? Maak dan gebruik van de dan online bestelmogelijkheid bij Uitgekookt. Al onze hapjes en tapas catering in Enschede wordt geheel gratis bezorgd!
Amuses, extra luxe hapjes, of eenvoudiger basic hapjes: onze hapjes en tapas catering is beschikbaar voor elk budget. Steeds meer mensen weten ons te vinden voor onze hapjes en tapas catering in Enschede!

Gourmet en fondue

Stel, u wilt u lekker gourmetten of fonduen, maar u heeft geen zin in alle rompslomp eromheen. Maak dan gebruik een van onze gourmet en fondue catering arrangementen. Wij bezorgen de gourmet en fondue catering in Enschede gratis aan huis.
Als u online bestelt zorgen wij dat het wordt geregeld. Makkelijker kunnen we de gourmet en fondue catering in Enschede voor u niet maken.

High Tea in Enschede aan huis

Heeft u wel eens genoten van een heerlijke High Tea in Enschede aan huis? Met een van de High Tea arrangementen van Van Marle, Uitgekookt, organiseert u de ideale High Tea in Enschede aan huis of op locatie. Het maken van een High Tea is meestal een hele klus en wij nemen u graag dit werk uit handen. De kosten van een High Tea aan huis in Enschede vallen vaak enorm mee. Wij hebben een passend High Tea arrangement voor elk budget. Vraag gerust een offerte aan voor een High Tea arrangement.

Partyservice voor elk feestje: bedrijfscatering en particulier

Wij bieden partyservice in Enschede op maat: partyservice zoals u dat graag ziet. In goed overleg is namelijk van alles aan te passen en is heel veel mogelijk. Uw wensen staan centraal en met onze ervaring en know how kunnen wij daar vrijwel altijd invulling aan geven.
Elke bruiloft, receptie en opening, elk personeelsfeest, bedrijfsfeest en jubileum waarbij een bedrijfscateraar op locatie vereist is, kent zijn eigen – vaak speciale – wensen. De partyservice van Uitgekookt biedt altijd uitkomst omdat wij maatwerk leveren voor zowel particuliere als bedrijfscatering.

Alle catering thuis bezorgd in Enschede

Gemak dient de mens. Indien u gebruikt maakt van onze cateringservice in Enschede, dan bezorgen wij deze gratis bij u thuis of op locatie.
Dagelijks rijdt onze bezorgdienst langs verschillende bedrijven voor een bedrijfscatering en ook wordt de catering thuis bezorgd in Enschede. Onze bezorgdienst komt in de volgende wijken in Enschede: Binnensingelgebied, Hogeland – Velve, Boswinkel-Stadsveld, Twekkelerveld – T.H.T., Enschede-Noord, Ribbelt-Stokhorst, Enschede-Zuid, Bedrijfsterreinen Enschede-West en Glanerbrug en in de omliggende gebieden. Zowel de warme als de koude catering worden gratis aan huis bezorgd.
De verschillen in prijzen vindt u terug in het bestelproces.

Gemakkelijk online catering bestellen in Enschede

Catering bestellen in Enschede kunt u makkelijk en snel in onze webshop. Loop eens rustig door het assortiment wat wij aan catering bieden en neem zeker ook een kijkje bij onze verhuur. Wanneer u vragen heeft, kunt u ons even vrijblijvend bellen of mailen. Onze medewerkers helpen u graag met het online bestellen van de catering via onze site.
Zodra u de catering heeft besteld ontvangt u van ons direct een bevestiging van uw bestelling.