• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Catering in Emmen aan huis: Partycateraar Uitgekookt

Partycateraar Van Marle, Uitgekookt, is al jaren een begrip op het gebied van catering in Emmen. Wij bieden een breed assortiment aan partycatering zoals koude en warme buffetten, hapjes en tapas, bbq catering, gourmet en fondue en High Tea arrangementeCatering aan huis in Emmen n. Ook verzorgen wij lunchcatering voor bedrijven: de ideale broodjeslunch tijdens vergaderingen of als u gasten ontvangt.
Op het gebied van Live Cooking bieden wij verschillende mogelijkheden. Hierbij komt een van onze top koks bij u thuis of op locatie live alle producten vers voor u bereiden.
Wanneer u op zoek bent naar een goedkope cateraar aan huis omdat u niet te veel geld wilt uitgeven maar toch een mooi buffet wilt, bent u bij ons aan het juiste adres. Tegen concurrerende prijzen leveren wij culinaire buffetten.
Catering aan huis of op locatie nodig? De cateringservice van Uitgekookt biedt uitkomst. Elke dag rijdt onze bezorgdienst door de regio Emmen om de catering te bezorgen.

Warm en koud buffet en stamppotbuffetten

Net als alle overige buffet catering bezorgen wij onze warme en koude buffetten en onze stamppotbuffetten in Emmen gratis aan huis. Bij onze Plaattaart-300x200buffetten maakt u een keuze uit traditionele stamppotbuffetten zoals boerenkool, zuurkool of hutspot en stamppotten met een verrassende twist zoals stamppot paksoi, stamppot rucola of een jodelend lekkere Zwitserse stamppot. Van te voren spreken wij een tijdstip met u af waarop wij de buffet catering in Emmen bezorgen. U kunt uw gasten verrassen door snel en gemakkelijk in de webshop een stamppotbuffet in Emmen te bestellen.

Salade catering bestellen

Een dagverse salade bestellen? Van Marle, Uitgekookt, is dé specialist op het gebied van salade catering in Emmen.
Bij ons treft u een breed assortiment gezonde dagverse salades aan die uitsluitend zijn gemaakt van verse streekproducten. Behalve erg lekker zijn onze salades zijn dus ook gezond en voedzaam! Onze koks maken de heerlijke dagverse salades in onze eigen keuken. En wij bezorgen de salade catering in Emmen geheel gratis.

Hapjes en tapas catering in Emmen

Heeft u hapjes nodig voor uw verjaardag, uw bedrijfsfeest of een jubileum? Maak dan gebruik van de dan online bestelmogelijkheid bij Uitgekookt. Wij bezorgen alle hapjes en tapas catering in Emmen geheel gratis!
Amuses, extra luxe hapjes, of eenvoudiger basic hapjes: met elk budget kunt u bij ons terecht voor onze hapjes en tapas catering. Niet voor niets weten steeds meer mensen ons te vinden voor hapjes en tapas catering in Emmen!

Gourmet en fondue

Wilt u lekker gourmetten of fonduen maar heeft geen zin in alle rompslomp eromheen? Maak dan gebruik een van onze gourmet en fondue catering arrangementen. Wij bezorgen de gourmet en fondue catering in Emmen gratis aan huis.
U bestelt online en wij regelen de rest. Makkelijker kunnen we de gourmet en fondue catering in Emmen voor u niet maken.

High Tea in Emmen aan huis

Heeft u wel eens genoten van een heerlijke High Tea in Emmen aan huis? Met een van de High Tea arrangementen van Uitgekookt organiseert u de ideale High Tea in Emmen aan huis of op locatie. Het maken van een High Tea is meestal een hele klus en wij nemen u graag dit werk uit handen. De kosten van een High Tea aan huis in Emmen vallen vaak enorm mee. Wij hebben een passend High Tea arrangement voor elk budget. Vraag gerust een offerte aan voor een High Tea arrangement.

Partyservice voor elk feestje: bedrijfscatering en particulier

Wij bieden partyservice in Emmen op maat: partyservice zoals u dat graag ziet. In goed overleg is namelijk van alles aan te passen en is heel veel mogelijk. Uw wensen staan centraal en met onze ervaring en know how kunnen wij daar vrijwel altijd invulling aan geven.
Elk personeelsfeest, bedrijfsfeest en jubileum, elke bruiloft, receptie en opening waarbij een bedrijfscateraar op locatie vereist is, kent zijn eigen – vaak speciale – wensen. De partyservice van Uitgekookt biedt altijd uitkomst omdat wij maatwerk leveren voor zowel particuliere als bedrijfscatering.

Alle catering thuis bezorgd in Emmen

Gemak dient de mens. Indien u gebruikt maakt van onze cateringservice in Emmen, dan bezorgen wij deze gratis bij u thuis of op locatie.
Dagelijks rijdt onze bezorgdienst langs verschillende bedrijven voor een bedrijfscatering en ook wordt de catering thuis bezorgd in Emmen. Wij bezorgen in Emmen-Centrum, Emmermeer, Angelslo, Emmerhout, Barger-Oosterveld, Bargeres, Rietlanden, Parc Sandur, Delftlanden, Westenesch, Noordbarge, Zuidbarge, Over ’t Spoor, Boschoord, Emmerschans en Weerdinge en in de omliggende gebieden. Zowel de warme als de koude catering worden gratis aan huis bezorgd.
In het bestelproces vindt u de verschillen in prijzen terug.

Gemakkelijk online catering bestellen in Emmen

Catering in bestellen Emmen gaat snel en eenvoudig in onze webshop. Loop eens rustig door het assortiment wat wij aan catering bieden en neem zeker ook een kijkje bij onze verhuur. Wanneer u vragen heeft, kunt u ons even vrijblijvend bellen of mailen. Onze medewerkers zitten klaar om u te helpen met het online bestellen van de catering via onze site.
Zodra u de catering heeft besteld ontvangt u van ons direct een bevestiging van uw bestelling.