• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Catering in Ede aan huis: Partycateraar Uitgekookt

Partycateraar Van Marle, Uitgekookt, is al jaren een begrip op het gebied van catering in Ede.Wij bieden een breed assortiment aan partycatering zoals koude en warme buffetten, hapjes en tapas, bbq catering, gourmet en fondue en High Tea arrangementen. Daarnaast leveren wij ook lunchcatering voor bedrijven. Dit is ideaal voor een broodjeslunch tijdens vergaderingen of als u gasten ontvangt.Catering aan huis in Ede
Op het gebied van Live Cooking bieden wij verschillende mogelijkheden. Hierbij komt een van onze top koks bij u thuis of op locatie live alle producten vers voor u bereiden.
Wanneer een goedkope cateraar aan huis zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. U krijgt een mooi buffet waarvoor u niet te veel betaalt. Wij leveren culinaire buffetten tegen concurrerende prijzen.
Catering aan huis of op locatie nodig? De cateringservice van Van Marle biedt uitkomst. Dagelijks rijden onze bezorgers door de regio Ede om de catering te bezorgen.

Warm en koud buffet en stamppotbuffetten

Net als alle overige buffet catering bezorgen wij onze warme en koude buffetten en onze stamppotbuffetten in Ede gratis aan huis. Bij onze Plaattaart-300x200buffetten maakt u een keuze uit traditionele stamppotbuffetten zoals boerenkool, zuurkool of hutspot en stamppotten met een verrassende twist zoals stamppot paksoi, stamppot rucola of een jodelend lekkere Zwitserse stamppot. Wij spreken van te voren een tijdstip met u af waarop de buffet catering in Ede wordt bezorgd. Verras uw gasten en bestel snel en gemakkelijk in de webshop een stamppotbuffet in Ede.

Salade catering bestellen

Een dagverse salade bestellen? Van Marle, Uitgekookt, is dé specialist op het gebied van salade catering in Ede.
Bij ons kiest u uit een breed assortiment gezonde dagverse salades die uitsluitend bestaan uit verse streekproducten. Behalve erg lekker zijn onze salades zijn dus ook voedzaam en gezond! Onze heerlijke dagverse salades komen uit onze eigen keuken. En de bezorging van de salade catering in Ede is geheel gratis.

Hapjes en tapas catering in Ede

Heeft u hapjes nodig voor uw verjaardag, uw bedrijfsfeest of een jubileum? Maak dan gebruik van de dan online bestelmogelijkheid bij Uitgekookt. Al onze hapjes en tapas catering in Ede wordt geheel gratis bezorgd!
Van basic hapjes tot extra luxe hapjes of amuses: onze hapjes en tapas catering is beschikbaar voor elk budget. Steeds meer mensen weten ons te vinden voor onze hapjes en tapas catering in Ede!

Gourmet en fondue

Stel, u wilt u lekker gourmetten of fonduen, maar u heeft geen zin in alle rompslomp eromheen. Dan kunt u een van onze gourmet en fondue catering arrangementen bestellen. Wij bezorgen de gourmet en fondue catering in Ede gratis aan huis.
U hoeft alleen maar online te bestellen: wij regelen dan de rest. Makkelijker kunnen we de gourmet en fondue catering in Ede voor u niet maken.

High Tea in Ede aan huis

Heeft u wel eens genoten van een heerlijke High Tea in Ede aan huis? Met een van de High Tea arrangementen van Van Marle organiseert u de ideale High Tea in Ede aan huis of op locatie. Meestal is het maken van een High Tea een hele klus en wij nemen u graag dit werk uit handen. De kosten van een High Tea aan huis in Ede vallen vaak enorm mee. Wij hebben voor elk budget een passend High Tea arrangement. Vraag gerust een offerte aan voor een High Tea arrangement.

Partyservice voor elk feestje: bedrijfscatering en particulier

Wij bieden partyservice in Ede zoals u dat graag wilt: partyservice op maat dus. In goed overleg is namelijk van alles aan te passen en is heel veel mogelijk. Uw wensen staan centraal en met onze ervaring en know how kunnen wij daar vrijwel altijd invulling aan geven.
Elke bruiloft, receptie en opening, elk personeelsfeest, bedrijfsfeest en jubileum waarbij een bedrijfscateraar op locatie vereist is, kent zijn eigen – vaak speciale – wensen. De partyservice van Uitgekookt biedt altijd uitkomst omdat wij maatwerk leveren voor zowel particuliere als bedrijfscatering.

Alle catering thuis bezorgd in Ede

Gemak dient de mens. Indien u gebruikt maakt van onze cateringservice in Ede, dan bezorgen wij deze gratis bij u thuis of op locatie.
Dagelijks rijdt onze bezorgdienst langs verschillende bedrijven voor een bedrijfscatering en ook wordt de catering thuis bezorgd in Ede. In Ede bezorgen wij onder meer in de volgende wijken: Ede-Oost, Centrum, Ede-West, Kernhem, Veldhuizen, Ede-Zuid, Maandereng en Rietkampen en in de omliggende gebieden. Zowel de warme als de koude catering worden gratis aan huis bezorgd.
De verschillen in prijzen vindt u terug in het bestelproces.

Gemakkelijk online catering bestellen in Ede

In onze webshop kunt u eenvoudig en snel catering bestellen in Ede. Loop eens rustig door het assortiment wat wij aan catering bieden en neem zeker ook een kijkje bij onze verhuur. Wanneer u vragen heeft, kunt u ons even vrijblijvend bellen of mailen. Onze medewerkers zitten klaar om u te helpen met het online bestellen van de catering via onze site.
U ontvangt u van ons direct een bevestiging van uw bestelling zodra u de catering heeft besteld.