• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

IJsbuffet bestellen of ijscokar huren, gewoon online!

Wilt u een lekker, veelzijdig ijsbuffet bestellen waar ál uw gasten enthousiast van worden? Lijkt het u leuk om een ijscokar langs te laten komen waar mensen zelf hun bolletje ijs kunnen bestellen? Dat regelt u gewoon online bij UITGEKOOKT Van Marle. Onze heerlijke huisgemaakte ijsbuffetten en lekkere ambachtelijke schepijs zorgen ervoor dat uw gasten gegarandeerd zullen genieten!

Waarom een ijsbuffet bestellen bij Uitgekookt?

Het klinkt misschien gek, een buffet van allerlei soorten ijs bestellen bij een dessertcateraar die UITGEKOOKT Van Marle heet. Zo gek is het echter niet. In de loop der jaren zijn wij namelijk uitgegroeid tot een cateraar in de breedste zin van het woord. Wat begon met buffetten is uitgegroeid tot een complete feestverzorging, en daar hoort volgens ons ook dessertcatering bij! Onze grootste trots zijn de ijsbuffetten ‘Exclusief’ en ‘Classic’. Met deze heerlijke ijsdesserts scoort u gegarandeerd hoge ogen bij uw gasten!

Wilt u het graag uw eigen ijscollectie samenstellen? Geen probleem, wij maken voor u een buffet op maat. Neem gerust contact met ons op!