• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

High Tea en High Wining

Wilt u binnenkort een high tea party organiseren? Of misschien een leuke combinatie van een High Tea en High Wining aan huis laten bezorgen? Dan is UITGEKOOKT Van Marle uw partij! Als ervaren Cateraar weten wij namelijk als geen ander hoe je een high tea of high wining tot een succes maakt. Dat uit zich in de beste high tea specials zoals heerlijke theesoorten, verrukkelijke scones, brownies, quiches en sandwiches, eventueel aangevuld met de beste wijnen en heerlijke tapas!

Uw High Tea en High Wining online bestellen

Klinkt goed zo’n High Tea of High Wining , maar u vraagt zich misschien af hoe het bestelproces precies in z’n werk gaat. Dat werkt heel eenvoudig. U kunt het arrangement van uw keuze namelijk met een paar muisklikken online bestellen. Daarbij heeft u keuze uit ons authentieke High Tea arrangement en het combinatiearrangement van High Tea en High Wining . Wilt u toch liever eerst even overleggen over de mogelijkheden? Dan staan wij u graag te woord via het telefoonnummer 038-3312999.

Wij bezorgen uw High Tea of High Wining netjes op uw party locatie!

Heeft u een High Tea of High Wining bij ons besteld? Dan wordt uw arrangement netjes bij u thuisbezorgd op de locatie en het tijdstip dat u wenst. Misschien kiest u er wel voor om uw High Tea party elders te houden. Bij uw vriendin bijvoorbeeld, of op een mooie feestlocatie in de buurt. Als vanzelfsprekend kunt u het arrangement van uw keuze dan gewoon op die plek laten bezorgen. Onze belofte omtrent ‘Aan huis bezorgen’ vatten wij namelijk op in de breedste zin van het woord!