• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Dessert catering: van chocoladefontijn tot ijsbuffet!

U bent op zoek naar dessert catering waarmee u de lunch of diner op een feestelijke manier kunt afsluiten. UITGEKOOKT is dé partij om zo’n onvergetelijk dessert voor u te verzorgen. Of u nu kiest voor een chocoladefontein, een ijsbuffet of een heerlijk huisgemaakt dessert uit onze keuken; uw gasten zullen gegarandeerd genieten!

Dessert online bestellen en thuis laten bezorgen

Uw gasten verwennen met een overheerlijk dessert als afsluiter is niet alleen leuk, maar ook nog eens lekker makkelijk. voor uzelf. U hoeft er namelijk bijna niets voor te doen. Bij UITGEKOOKT kunt u uw dessert online bestellen met slechts een paar muisklikken. Wij komen het vervolgens netjes bij u thuis bezorgen. Zo profiteert u van een verrukkelijk dessert aan huis waarmee u zowel uw gasten als uzelf blij maakt!

De perfecte dessert catering voor uw bruiloft of feest!

Dessert catering is eigenlijk altijd leuk, maar tijdens een bruiloft of ander groot feest is het vaak éxtra leuk om uw gasten te verwennen! Wat dacht u bijvoorbeeld van een heuse ijscocar waar mensen zelf hun favoriete schepijs kunnen bestellen? Of een heerlijke bruidstaart als afsluiter van het diner in plaats van bij de koffie? Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een uitgebreid ijsbuffet met verschillende ijstaarten en luxe ijssoorten. Om vooral onze befaamde chocolade fontein niet te vergeten; hét perfecte dessert voor de echte chocolate-addicts!