• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Catering in Dalfsen aan huis: Partycateraar Uitgekookt

Partycateraar Van Marle, Uitgekookt, is al jaren een begrip op het gebied van catering in Dalfsen. Wij bieden een breed assortiment aan partycatering zoals koude en warme buffetten, hapjes en tapas, bbq catering, gourmet en fondue en High Tea arrangementen. Catering aan huis in Dalfsen Ook verzorgen wij lunchcatering voor bedrijven: de ideale broodjeslunch tijdens vergaderingen of als u gasten ontvangt.
Op het gebied van Live Cooking bieden wij verschillende mogelijkheden. Hierbij komt een van onze top koks bij u thuis of op locatie live alle producten vers voor u bereiden.
Voor een goedkope cateraar aan huis, bent u bij ons aan het juiste adres. U wilt een mooi buffet, maar daarvoor niet te veel betalen. Wij leveren culinaire buffetten tegen concurrerende prijzen.
Catering aan huis of op locatie nodig? Van Marle cateringservice biedt uitkomst. Elke dag rijdt onze bezorgdienst door de regio Dalfsen om de catering te bezorgen.

Warm en koud buffet en stamppotbuffetten

Net als alle overige buffet catering bezorgen wij onze warme en koude buffetten en onze stamppotbuffetten in Dalfsen gratis aan huis. Bij onze Plaattaart-300x200buffetten maakt u een keuze uit traditionele stamppotbuffetten zoals boerenkool, zuurkool of hutspot en stamppotten met een verrassende twist zoals stamppot paksoi, stamppot rucola of een jodelend lekkere Zwitserse stamppot. Wij spreken van te voren met u een tijdstip af waarop wij de buffet catering in Dalfsen bezorgen. Verras uw gasten en bestel snel en gemakkelijk in de webshop een stamppotbuffet in Dalfsen.

Salade catering bestellen

Een dagverse salade bestellen? Uitgekookt, Van Marle, is dé specialist op het gebied van salade catering in Dalfsen.
U kiest bij ons uit een breed assortiment gezonde dagverse salades die uitsluitend zijn gemaakt van verse streekproducten. Behalve erg lekker zijn onze salades zijn dus ook gezond en voedzaam! Wij bereiden onze heerlijke dagverse salades in onze eigen keuken. Wij bezorgen de salade catering in Dalfsen helemaal gratis.

Hapjes en tapas catering in Dalfsen

Heeft u hapjes nodig voor uw verjaardag, een jubileum of een bedrijfsfeest? Bestel dan uw hapjes snel en eenvoudig online bij Van Marle, Uitgekookt. Onze bezorgservice van alle hapjes en tapas catering in Dalfsen is geheel gratis!
Amuses, extra luxe hapjes, of eenvoudiger basic hapjes: onze hapjes en tapas catering is beschikbaar voor elk budget. Niet voor niets weten steeds meer mensen ons te vinden voor hapjes en tapas catering in Dalfsen!

Gourmet en fondue

Stel, u wilt u lekker gourmetten of fonduen, maar u heeft geen zin in alle rompslomp eromheen. Bestel dan een van onze gourmet en fondue catering arrangementen. Wij bezorgen de gourmet en fondue catering in Dalfsen gratis aan huis.
U bestelt online en wij regelen de rest. Makkelijker kunnen we de gourmet en fondue catering in Dalfsen voor u niet maken.

High Tea in Dalfsen aan huis

Heeft u wel eens genoten van een heerlijke High Tea in Dalfsen aan huis? Met een van de High Tea arrangementen van Uitgekookt organiseert u de ideale High Tea in Dalfsen aan huis of op locatie. Meestal is het maken van een High Tea een hele klus en wij nemen u graag dit werk uit handen. De kosten van een High Tea aan huis in Dalfsen vallen vaak enorm mee. Wij hebben voor elk budget een passend High Tea arrangement. Vraag gerust een offerte aan voor een High Tea arrangement.

Partyservice voor elk feestje: bedrijfscatering en particulier

Wij bieden partyservice in Dalfsen op maat: partyservice zoals u dat graag ziet. In goed overleg is namelijk van alles aan te passen en is heel veel mogelijk. Uw wensen staan centraal en met onze ervaring en know how kunnen wij daar vrijwel altijd invulling aan geven.
Betreft het nu een bruiloft, een receptie, een opening een personeelsfeest, een bedrijfsfeest of een jubileum waarbij een bedrijfscateraar op locatie vereist is, elk evenement kent zijn eigen – vaak speciale – wensen. De partyservice van Van Marle biedt altijd uitkomst omdat wij maatwerk leveren voor zowel particuliere als bedrijfscatering.

Alle catering thuis bezorgd in Dalfsen

Gemak dient de mens. Indien u gebruikt maakt van onze cateringservice in Dalfsen, dan bezorgen wij deze gratis bij u thuis of op locatie.
Dagelijks rijdt onze bezorgdienst langs verschillende bedrijven voor een bedrijfscatering en ook wordt de catering thuis bezorgd in Dalfsen. Wij bezorgen in de volgende kernen en buurtschappen in Dalfsen: Dalfsen, Nieuwleusen, Lemelerveld, Hoonhorst, Oudleusen, Ankum, De Meele, Lenthe, Ruitenveen, Rechteren en Hessum, Emmen, Broekhuizen, Dalfserveld, Dalmsholte, Engeland, Gerner, Welsum, Holt, Den Hulst, Kluinhaar, Leusenerveld, De Marshoek, Millingen, Ooster-Dalfsen, Oudleusenerveld, Slennebroek en Strenkhaar en in de omliggende gebieden. Zowel de warme als de koude catering worden gratis aan huis bezorgd.
In het bestelproces vindt u de verschillen in prijzen terug.

Gemakkelijk online catering bestellen in Dalfsen

In onze webshop kunt u snel en gemakkelijk catering bestellen in Dalfsen. Bekijk eens rustig het assortiment wat wij aan catering te bieden hebben en neem meteen een kijkje bij onze verhuur. Wanneer u vragen heeft, kunt u ons even vrijblijvend bellen of mailen. Onze medewerkers helpen u graag met het online bestellen van de catering via onze site.
U ontvangt u van ons direct een bevestiging van uw bestelling zodra u de catering heeft besteld.