• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Ontbijtbuffet: van klassiek ontbijt tot luxe champagne ontbijt!

Wilt u uw gasten ’s ochtends verrassen met een luxe champagne ontbijt? Of wilt u tijdens uw feestje genieten van een heerlijk klassiek ontbijt met de lekkerste croissants en vers beleg? Kies dan voor een van onze smaakvolle ontbijtbuffetten. Uw gasten zullen gegarandeerd genieten van deze feestelijke start van de dag!

Ontbijtservice aan huis – champagne ontbijt en luxe ontbijt

Bij UITGEKOOKT Van Marle verzorgen we ontbijtbuffetten van culinair niveau. Dat betekent dat we hét adres zijn voor een luxe ontbijt zoals een champagne ontbijt met de lekkerste cava of een uitgebreid ontbijt met extra ingrediënten zoals kwark en salades. Zo kunt u de dag pas écht bijzonder beginnen. Al onze ontbijtbuffetten zijn voorzien van heerlijk vers fruit, versgebakken broodjes en het lekkerste beleg zoals grootmoeders jam, Hollandse kaas en ambachtelijke vleeswaren. Uiteraard wordt de ontbijtservice aan huis bezorgd. Dat is pas echt een luxe ontbijt om mee te starten!

Wilt u het graag uw eigen ontbijtbuffet samenstellen? Geen probleem, wij maken voor u een ontbijtbuffet op maat. Neem gerust contact met ons op!